Η Δημιουργία, ξανά θα συνεχίσει να λέει τα δύσκολα

0



Αγωνιζόμαστε για έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό στον οποίον ο πολιτικός θα λέει αυτό που σκέφτεται και θα κάνει αυτό που λέει. Μόνον έτσι μπορείς να δημιουργήσεις υπεύθυνους πολίτες. Αν ο πολίτης ξέρει ότι θα τον κοροϊδέψεις, γιατί να σε εμπιστευθεί; Γιατί να μην προσπαθήσει να σε κοροϊδέψει κι αυτός; Πολλοί μάς συμβουλεύουν να στρογγυλεύουμε τα λόγια μας, να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές, να λέμε αυτό που θέλουν οι άλλοι να ακούσουν, για να μπούμε στη Βουλή.

Δεν θα το κάνουμε ΠΟΤΕ! Δεν μας ενδιαφέρει μια πολιτική αμοιβαίας εξαπάτησης. Δεν είχε ποτέ αποτέλεσμα. Ο τελικός στόχος δεν είναι η είσοδός μας στη Βουλή. Αυτή θα είναι μόνο η αρχή της αρχής. Σκοπός μας είναι η μετατροπή ενός απολιθωμένου σοβιετικού μορφώματος με μια κατακερματισμένη κοινωνία με ομάδες συμφερόντων, που η μία κλέβει την άλλη, σε ένα σύγχρονο παραγωγικό εξωστρεφές κράτος με ευημερούντες και ευτυχισμένους πολίτες. Αυτό δεν γίνεται ΕΡΗΜΗΝ των πολιτών. Η Δημιουργία, ξανά! θα συνεχίσει να λέει τα δύσκολα. Τα έλεγε από το 2011 δεχόμενη τις επιθέσεις ΟΛΩΝ των ΚΡΑΤΙΣΤΩΝ, κόκκινων, μπλε και πράσινων. Σε όλα δικαιωθήκαμε. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Ρίχνουμε συνέχεια τον σπόρο. Είδατε, για παράδειγμα, πώς η ιδέα για Πανεπιστήμια χωρίς αφίσες και κομματικές νεολαίες κερδίζει συνεχώς έδαφος. Είδατε πώς ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για επιχειρηματικότητα (χωρίς φυσικά να το πιστεύει).

Κουράγιο! Και μόνο το να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά μας μπορούν να ζήσουν σε ένα σοβαρό κράτος, αξίζει τον κόπο κάθε προσπάθεια.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Δημιουργία, ξανά θα συνεχίσει να λέει τα δύσκολα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator