Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου: Συνάντηση Σωτήρη Μουρίκη με Κωνσταντίνο Μίχαλο και Χρίστο Δήμα

0Στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων ο υποφήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Κορινθίας κος. Σωτήρης Μουρίκης μάζι με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κο. Βασίλη Γεώργαρη επισκέφθηκαν τα γραφεία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τον Νομό Κορινθίας κο. Χρίστο Δήμα.

Στην επίσκεψη συζητήθηκαν προτάσεις και απόψεις για την ενίσχυση των επαγγελματιών στον Νομό Κορινθίας καθώς και για την Εξωστρέφια των Επιχειρήσεων.

Σε αυτό το κομμάτι προτείναμε το Επιμελητήριο να έχει πιο ενεργό ρόλο και επαφές σε Ελληνικές Πρεσβείες στο εξωτερικό, Ξένες Πρεσβείες στην Ελλάδα και αρμόδιες υπηρεσίες. Για τον λόγο αυτό η σύσταση ομάδας και η συνεργασία με πολιτικούς φορείς και βουλευτές που θα συμβάλλουν με την εμπειρία τους όπως ο κος. Χρίστος Δήμας θα ενισχύσει Εμπορικές & Επιχειρηματικές Δραστηριότητες καθώς και Αποστολές θεωρείται υψίστης σημασίας που χρειάζονται οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες του Νομού Κορινθίας.

Συνάντηση Σωτήρη Μουρίκη με Κωνσταντίνο Μίχαλο
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υποψήφιου πρόεδρου για το Επιμελητήριο Κορινθίας κο.Σωτήρη Μουρίκη με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικου Επιμελητηρίου Αθηνών & Πρόεδρος ΚΕΕΕ (κεντρική Ενωση Επιμελητηριων Ελλαδος) κο.Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Στην συνάντηση αναπτύχθηκαν θέματα και θέσεις του συνδυασμού ΔΕΠ (Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου) σχετικά με την εφαρμογή Αναπτυξιακών θεμάτων και τον τρόπο που πρέπει να εφαρμόζονται.

Και οι δυο συνομιλητές συμφώνησαν ότι αυτή η κρίση δεν είναι μονάχα αποτέλεσμα της δημοσιονομικής κρίσης και των υφεσιακών πολιτικών των τελευταίων χρόνων, αλλά και της υποκείμενης δομής της ελληνικής οικονομίας, δηλαδή ενός αδιέξοδου παραγωγικού μοντέλου. Επομένως τίθεται επιτακτικά μια επιπλέον ανάγκη: Να κινηθούν οι πόροι σε μια ριζικά διαφορετική κατεύθυνση σε σχέση με το παρελθόν, να αξιοποιηθούν για τον δομικό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ο κος. Μίχαλος δήλωσε ότι θα στηρίξει την φιλοσοφία και θέσεις του συνδυασμού και τάσεται υπέρ για το γεγονός ότι η ΔΕΠ έχει ως στόχο μέσα από το Επιμελητήριο Κορινθίας, για πρώτη φορά, να έρθει σε ρήξη με την πρακτική του παρελθόντος, να εφαρμόσει σωστά όλα τα διαθέσιμα εργαλεία – τις προσκλήσεις του νέου ΕΣΠΑ, τα καθεστώτα του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, τα σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία που προωθούνται σε συνεργασία με διεθνείς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς – ώστε να σχεδιάζονται και να υλοποιούνται με τις ίδιες προτεραιότητες, για να υπηρετήσουν συγκεκριμένους αναπτυξιακούς στόχους.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου: Συνάντηση Σωτήρη Μουρίκη με Κωνσταντίνο Μίχαλο και Χρίστο Δήμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator