ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εξηγήσεις για τις διακοπές νερού – «Βαρύ κατηγορώ» στον Β. Νανόπουλο (video)

0Eξηγήσεις για τις διακοπές νερού που παρουσιάστηκαν αυτό το διάστημα σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Κορινθίων έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός.

Δεν παρέλειψε βέβαια να εξαπολύσει «βαρύ κατηγορώ» κατά του αρχηγού της μείζονος μειοψηφίας Βασίλη Νανόπουλου ,μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του για το θέμα χαρακτηρίζοντας τον άκρως επικίνδυνο εάν συνεχίσει να πολιτεύεται έτσι.

Ο κ. δήμαρχος αναφερόμενος στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν είπε πως έχουν να κάνουν με την λειψυδρία που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα και παρά το γεγονός πως αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας επισκέφθηκε δύο φορές την περιοχή της Στυμφαλίας και έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να εξασφαλιστεί και άλλη ποσότητα νερού.

«Σήμερα εκτελούνται συμπληρωματικές εργασίες που αφορούν την εξασφάλιση επιπλέον ποσοτήτων νερού και προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν»είπε ο κ. Πνευματικός.

Όσον αφορά τις διακοπές νερού στα Εξαμίλια και την Ξυλοκέριζα ο δήμαρχος είπε πως έγιναν γιατί δεν υπήρχε νερό Στυμφαλίας προς διάθεση ,τονίζοντας πως αυτή είναι η υπεύθυνη στάση του δήμου.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Νανόπουλου είπε πως είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για το νερό διότι σπέρνει τον πανικό σκόπιμα, χωρίς να έχει ενημερωθεί από τις υπηρεσίες ,ούτε όμως και το μέρος που υδροδοτείται η Κόρινθος αν και βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Απαντώντας στις υπόνοιες Νανόπουλου πως έχουν μπει σε εφαρμογή οι γεωτρήσεις , ο δήμαρχος το αρνήθηκε , μίλησε για παραπληροφόρηση κατ’ εξακολούθηση που κάνει ο κ. Νανόπουλος στους Κορινθίους , σπέρνοντας την αμφιβολία. «Είναι στην διάθεσή του τα πάντα. Το νερό είναι ποιοτικό και πόσιμο πλην ελαχίστων χωριών τα οποία αναγράφονται στο site του δήμου» είπε οκ. Πνευματικός.


Τζ.Σουκ.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εξηγήσεις για τις διακοπές νερού – «Βαρύ κατηγορώ» στον Β. Νανόπουλο (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator