Η πιο άθλια πολιτική συναλλαγή που έγινε ποτέ στη χώρα

0



Είσαι δεξιός πριν από μερικά χρόνια. Έχεις απογοητευτεί από τη Νέα Δημοκρατία, δεν σε εκφράζει εσένα που είσαι νοικοκύρης, αλλά δεν μπορείς να πας να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή. Να σου κοπεί το χέρι αν δώσει ψήφο στους νεοναζί.

Φυσικά, ως καλός δεξιός, συντηρητικός, πατριώτης, δεν σου πάει να ψηφίσεις και αριστερά, και βεβαίως ούτε και ΠΑΣΟΚ. Εμφανίζεται λοιπόν ένα κόμμα που λέγεται Ανεξάρτητοι Έλληνες (πιασάρικος τίτλος είναι η αλήθεια) κι ένας αρχηγός ο οποίος έχει πάρει μάστερ στη συνωμοσιολογία, την ύβρη, το ψέμα, τον εθνολαϊκισμό του χειρίστου είδους.

Το παίζει πατριώτης αλλά είναι «παρτάκιας». Το παίζει λαϊκός αλλά είναι λαϊκιστής. Ορκίζεται ότι θα αποχωρήσει από την πολιτική αν κληθεί να ψηφίσει μνημόνιο και τελικά υπογράφει δύο.

Κλαίει όταν του μιλούν για τη θρησκεία και την οικογένεια αλλά κρύβει μέσα του έναν ψεκασμένο πολιτικό που θα πούλαγε όλη τη δήθεν ιδεολογία του για μια καρέκλα.

Το κυριότερο: Το παίζει δεξιός, και μάλιστα καραμανλικός φουλ αλλά τελικά είναι ένας ακραίος αρχηγός που καμιά σχέση δεν έχει με την παράταξη που τον ανέθρεψε.

Οι ΑΝΕΛΛ και οι Πάνος Καμμένος εμφανίστηκαν την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο πολιτικό λόγο προκειμένου να δώσουν διέξοδο στα δεξιά αδιέξοδα.

Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό τσίμπησε από τις ανοησίες, μαγεύτηκε από τον πολιτικό λόγο του αρχηγού, του Τέρενς, του Χαϊκάλη και πλήθους άλλων πολιτικών αστέρων που έλαμψαν αυτά τα χρόνια της μεγάλης οργής. Μην ξεχάσουμε τη Ραχήλ. Από αυτό το φυτώριο βγήκε…

Και καλά. Μερικές δεκάδες χιλιάδες δεξιοί ψήφισαν Καμμένο γιατί δεν είχαν τι άλλο να κάνουν τον Ιανουάριο του 2015. Έξι μήνες μετά, όταν έπεσαν στα τέσσερα και υπέγραφαν και τις χαρτοπετσέτες γιατί τους ξαναψήφισαν; Μυστήρια πράγματα σ’ αυτή τη δεξιά παράταξη. Οι νοικοκυραίοι έπαθαν βέρτιγκο και μια και δυο και τρεις φορές.

Κι έρχεται ο Καμμένος, ο περήφανος καραμανλικός δεξιός που ακούει τον εθνικό ύμνο και δακρύζει, που είναι πάνω απ’ όλα πατριώτης, οικογενειάρχης και χριστιανός να συνεργαστεί με τον Τσίπρα, τον εχθρό της παράταξης. Τα βρίσκουν σε όλα λέγοντας ότι όταν διαφωνούν οι ΑΝΕΛΛ θα καταψηφίζουν.

Το έκαναν μία, το έκαναν δύο, τα νομοσχέδια πέρναγαν με τις ψήφους των άλλων κομμάτων μέχρι που οι άλλοι τους πήραν χαμπάρι και το έκοψαν μαχαίρι το κόλπο. Και μπροστά στο φόβο να μην ψηφιστούν νομοσχέδια και να χαθεί η δεδηλωμένη ξεκίνησε το μεγάλο παζάρι που ζήσαμε προχθές.

Όλοι οι αριστεροί βουλευτές σαν γυμνοσάλιαγκες έσπευσαν να προσκυνήσουν τον βασιλιά Καμμένο, να τον χειροκροτήσουν, να τον στηρίξουν στη δύσκολη στιγμή. Μέχρι και ο Τσίπρας έδωσε τα ρέστα του για τον συνέταιρό του σε μια μνημειώδη ομιλία, δείγμα της υποταγής σ’ αυτόν που τον έκανε κυβέρνηση. Και νομίζαμε ότι ο Καμμένος είναι όμηρος του Τσίπρα.

Αλλά αριβίστας χωρίς ανταλλάγματα δεν υπάρχει, έτσι και ο Τσίπρας ζήτησε από το συνεταιράκι του ανταλλάγματα. Να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη χορήγηση ταυτότητας στα διεμφιλικά άτομα αλλά και τη ρύθμιση για την Τουρκική Ένωση Θράκης.

Μέχρι και το μουστάκι θα τον βάλει να κόψει. Μέχρι και τη ρουλέτα θα του σταματήσει...

Εκείνος ο δύσμοιρος βουλευτής Παπαχριστόπουλος βγήκε και ανακοίνωσε την απόφαση των ΑΝΕΛΛ αποκαλύπτοντας και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της κυβέρνησης. Είπε ότι «εμείς ως ΑΝΕΛ ψηφίζουμε επί της αρχής το νομοσχέδιο. Να ξεκαθαρίσουμε όμως δύο πράγματα. Αυτά που θα πω είναι άποψη των ΑΝΕΛ και προσωπική μου και δεν μου την επέβαλλε κανείς. Είμαστε κατά της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Επίσης, λέμε όχι στην δεύτερη αλλαγή φύλου γιατί αυτό μπορεί να σημαίνει υιοθεσία. Ξέρω ότι αυτά είναι ζητήματα που θα μας απασχολήσουν σε άλλη συνεδρίαση, όταν θα συζητήσουμε τα άρθρα, όμως εμείς ως ΑΝΕΛ θέλουμε να τα επισημάνουμε λέγοντας ότι επί της αρχής ψηφίζουμε θετικά».

Με απλά λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να φέρει ρύθμιση και για την υιοθεσία από γκέι ζευγάρια. Και οι ΑΝΕΛΛ αντιδρούν, όπως έκαναν και με όλα τα υπόλοιπα, αλλά στο τέλος θα ψηφίσουν.

Είναι ή όχι τραβεστί κυβέρνηση; Είναι ή όχι η πιο άθλια πολιτική συναλλαγή που έγινε ποτέ στη χώρα αυτή; Είναι ή όχι για γέλια Τσίπρας και Καμμένος; Είναι ή όχι ψεκασμένοι όλοι όσοι ψήφισαν ΑΝΕΛΛ επειδή ήταν απογοητευμένοι με τη ΝΔ; Να τη χαίρεστε την ψήφο σας παιδιά. Κι εσείς Καραμανλικοί που δώσατε αέρα στον Καμμένο. Καταστρέψατε τη χώρα για ένα… στιγμιαίο λάθος.

Ας ρίχνατε λευκό ρε παιδιά.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η πιο άθλια πολιτική συναλλαγή που έγινε ποτέ στη χώρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator