Όσο υπάρχουν αυταπάτες

0



Για να μην μείνουν παραπονεμένα τα συντρόφια ότι χρησιμοποιούμε μόνο ιδεολογίες και απόψεις φιλελεύθερων, δεξιών, ακροδεξιών και άλλων πτηνών για να τους ξεφτιλίσουμε, σήμερα θα τους την βγούμε από τα αριστερά.

Θα χρησιμοποιήσουμε, λοιπόν, το γνωστό τσιτάτο του Μαρξισμού περί αντικειμενικής ανάλυσης της αντικειμενικής πραγματικότητας, που πολύ αμφιβάλουμε αν το γνωρίζουν, γιατί μάλλον κάπνιζαν μπάφους και αμπελοφιλοσοφούσαν στα Εξάρχεια. Που χρόνος για διάβασμα.

Αναγκαστικά είτε το θέλετε είτε όχι, η προσέγγιση της αντικειμενικής πραγματικότητας γίνεται μόνο με την σύγκριση του Σαμαρά με τους κατσαπλιάδες. Συγνώμη Πρόεδρε που σε αντιπαραβάλλουμε με τους ολετήρες, όμως τι να κάνουμε, καμία φόρα έτσι τα φέρνει η ζωή.

Μπορεί η ανάλυσή μας να θεωρηθεί τετριμμένη και κουραστική. Μπορεί να μας πείτε ότι πάλι λιβανίζουμε τον Σαμαρά ή Σαμαρά λέμε και κλαίμε, όμως, όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, μέχρι να παγώσει η κόλαση θα διατρανώνουμε ότι επί Σαμαρά η Ελλάδα στάθηκε στα πόδια της, έδωσε την ελπίδα στους Έλληνες και ήταν έτοιμη να αφήσει πίσω τη νοσηρότητα της Μεταπολίτευσης.

Τα βλέπατε όμως αυτά αγαπητοί μου σύντροφοι και κάνατε τα πάντα για να τον ρίξετε. Γνωρίζατε προφανώς ότι αν τα κατάφερνε δεν θα βλέπατε πότε εξουσία. Είχατε ήδη συμφωνήσει από πριν με τα κοράκια το ξεπούλημα της χώρας, συμμαχήσατε με τις καραμανλικές συνιστώσες για να κόψετε ψήφους από τη ΝΔ, αγκαλιάσατε τους διαπλεκόμενους που ήθελαν να συντρίψουν τον Σαμαρά γιατί δεν τους έκανε τα χατίρια, και το κυριότερο, εξαπατήσατε έναν λαό τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια.

Κι όλα αυτά υποδυόμενοι τους αριστερούς, τους φιλεύσπλαχνους. Όπως αποδείχτηκε όμως, το μόνο που θέλατε ήταν η καρέκλα. Και ξεφτιλιστήκατε γι΄ αυτή. Κάνατε κουρέλι την αριστερά στηρίζοντας τον ψεκασμένο μέχρι θανάτου, γίνατε οι χειρότεροι διαπλεκόμενοι φτιάχνοντας ελεγχόμενα προπαγανδιστικά ΜΜΕ, και αφού διαλύσατε τη χώρα φορτώνοντάς της 100 δις στην πλάτη, προσπαθείτε τώρα να αντιγράψετε τη διακυβέρνηση Σαμαρά υπερασπιζόμενοι μία ουτοπική ανάπτυξη.

Την πατήσατε δυστυχώς σύντροφοι γιατί το... δόγμα και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ έχει τις συνέπειές του. Πλέον σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και σας χλευάζουν. Άλλωστε όπως έλεγαν κι οι παλιοί, ο λαός γοητεύεται με τα ωραία λόγια, αλλά όταν αντιληφθεί ότι τον κοροϊδεύεις σε... μαυρίζει πάραυτα. Αναμένεται και η σειρά σας.

Η Νέμεσις ή καλύτερα η Τίσις είναι κοντά. Ο Σαμαράς σας άφησε την Ελλάδα όρθια κι εσείς την καταντήσατε κουρέλι. Αυτή είναι η αντικειμενική πραγματικότητα και ρίξτε όση λάσπη θέλετε. Η επιτυχία Σαμαρά είναι που σας στοιχειώνει. Άλλωστε το παραδέχτηκε κι ο λαοπρόβλητος ηγέτης σας. «Έκανα το δημοψήφισμα για να ρίξω τον Σαμαρά» είχε εκμυστηρευθεί σε έναν πρώην σύντροφό σας.

Βλέπετε η... ηγετάρα δεν άντεχε τη σύγκριση με τον Σαμαρά. Δεν άντεχε το γεγονός, ότι παρέλαβε ετοιμόρροπο περίπτερο από τον ΓΑΠ μετατρέποντάς το μόλις σε δύο χρόνια σε ανταγωνιστικό πολυκατάστημα. Δεν άντεχε που όλοι παγκοσμίως έπλεκαν το εγκώμιο του Σαμαρά κάνοντας λόγο για άθλο. Δεν άντεχε που όλες οι μεγάλες επενδύσεις έγιναν επί των ημερών Σαμαρά. Οι επενδύσεις που μπλόκαρε τότε με την στάση του και σήμερα προσπαθεί να τις ξεμπλοκάρει άλλα δεν τον αφήνουν οι εμμονές του. Δεν άντεχε που ο Σαμαράς είχε θωρακίσει τα σύνορά μας από τις ορδές των λαθρομεταναστών και αφού τους άφησε να λιάζονται τώρα τους κακοποιεί. Δεν άντεχε που επιτέλους για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση έβαλε κάποιος τάξη στην Παιδεία και επανέφερε στο προσκήνιο όλη την ανωμαλία των τελευταίων δεκαετιών. Δεν άντεχε που κατέβασε τις κουκούλες των μπαχαλάκηδων και τους άφησε να λεηλατούν και να καίνε τα πάντα. Δεν άντεχε το γεγονός ότι υπήρξε ένας πολιτικός που ξαναέβαλε την Ελλάδα στη γεωπολιτική σκακιέρα με την ΑΟΖ. Το μπλόκαρε κι αυτό.

Ωστόσο όλα αυτά τα έκανε με την αμέριστη συνεισφορά των καραμανλικών συνιστωσών. Από που να πρωτοξεκινήσουμε; Από το πραξικόπημα Καμμένου το 12’; Από τον Κουβέλη που αντί να δεχτεί την πρόταση Σαμαρά για την προεδρία κάθεται και κολακεύει σήμερα τον Παυλόπουλο; Aπό τον Μεϊμαράκη που πρόσφερε απλόχερα συναίνεση στον Τσίπρα, χαρίζοντάς του έτσι τις εκλογές; Από τα αριστεροδεξιά ΜΜΕ που υμνούν συνεχώς τον Καραμανλή και χαντακώνουν τον Μητσοτάκη και τον Σαμαρά;

Αυτή είναι η αντικειμενική πραγματικότητα σύντροφοι, όσο κι αν σας δυσαρεστεί.

Όμως έχουν γνώση οι φύλακες. Ο πανικός σας πλέον είναι διάχυτος. Γνωρίζετε ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος οι πολίτες να ψηφίσουν συγκριτικά. Δηλαδή πως ήταν η τσέπη τους το 14’ και πως είναι τώρα. Σκιάζεστε και μόνο στην ιδέα της δικαίωσης της πολιτικής Σαμαρά. Γι΄αυτό τον χτυπάτε αλύπητα από τις φυλλάδες σας. Γι’ αυτό χτυπάτε και τον Κυριάκο, επειδή υιοθετεί την πολιτική Σαμαρά. Περισσότερο όμως από εσάς τρέμουν οι «ιδιοκτήτες της παράταξης» και συγκυβερνήτες σας για έναν και μοναδικό λόγο. Εάν ο «Σαμαρισμός» επικρατήσει του «Καραμανλισμού», τότε ο δεύτερος έσβησε. Τόσο απλά. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες και σανό για τους χαχόλους σας.

Αυτή είναι η αντικειμενική πραγματικότητα σύντροφοι, όσο κι αν σας ζορίζει.

Βέβαια την έχετε πατήσει κάτι που φαίνεται από τις προβοκάτσιες σας. Η τάση σύγκρισης με την διακυβέρνηση Σαμαρά έχει ήδη διατυπωθεί στις δημοσκοπήσεις με συνεχόμενη άνοδο. Και τι κάνετε έντρομοι; Φτιάχνετε στημένες δημοσκοπήσεις στα υπόγεια του Μαξίμου μπας και σταματήσετε την κατρακύλα σας. Τζάμπα κουράζεστε. Σας... κυνηγάει η τελευταία σταγόνα από το ποτήρι των ψεμάτων σας, την οποία αναπόφευκτα θα πιείτε.

Μάταια προσπαθείτε να την αποφύγετε και το μόνο που καταφέρνετε είναι να βυθίζεστε περισσότερο στον βούρκο των αδιεξόδων σας. Πάτε το μέχρι τέλους. Κυβερνήστε ακόμα και μέχρι το 2020. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δώσετε απλόχερα στον Μητσοτάκη την αυτοδυναμία που τόσο φοβάστε.

Αυτή είναι η αντικειμενική πραγματικότητα σύντροφοι, ξεκολλήστε επιτέλους από τις αυταπάτες.

Όσο για τους δεξιούς που ακόμη αυταπατώνται τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Κλείνουμε τα αυτιά μας στις... αριστεροδεξιές Σειρήνες και κάνουμε αυτό που δεν κάναμε το 2015. Νισάφι!!!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όσο υπάρχουν αυταπάτες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator