«Έσβησαν» οι κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ: Υπερψηφίζουν το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου

0



«Έσβησαν» οι κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ: Υπερψηφίζουν το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου
Η απόφαση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίζουν νομοσχέδια ή διατάξεις που δεν συγκεντρώνουν την κυβερνητική πλειοψηφία άρχισε να δείχνει το πραγματικό πρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μπροστά στο ενδεχόμενο το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου (που έχει κάνει σημαία του ο ΣΥΡΙΖΑ) να μην εγκριθεί από τη Βουλή και μια μέρα μετά τη στήριξη Τσίπρα στον Π. Καμμένο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θ. Παπαχριστόπουλος –με βαριά καρδιά- ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα πει «ναι». Είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι οι ΑΝΕΛ θα σβήσουν όλες τις κόκκινες γραμμές εθνικές και μη, ώστε να διαφυλάξουν την καρέκλα.

Όπως άλλωστε σχολίασε η Σοφία Βούλτεψη μετά την μόλις 157 λέξεων τοποθέτηση του Θ. Παπαχριστόπουλου: «Ο Καμμένος θα αλλάξει και φύλο προκειμένου να κυβερνάει με το ΣΥΡΙΖΑ…»

Σε κάθε περίπτωση, ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι το κόμμα του θα υπερψηφίσει και πως αυτή η απόφαση είναι προσωπική του και «δεν μου την επέβαλε κανένας». «Είναι δύο, λοιπόν, πράγματα τα οποία θέλω να επισημάνω, τα οποία δεν είναι της παρούσης αλλά πιστεύω, ότι θα συζητηθούν σε επόμενη Επιτροπή ή και στην Ολομέλεια, ότι δηλαδή, εμείς σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες και εγώ προσωπικά -  και δεν μου έχει επιβληθεί αυτή η άποψη – είμαι – συγχωρείστε με - κατά της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια», είπε επιχειρώντας να προκαταβάλλει όσους (λογικά) μιλήσουν για «απαίτηση» του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεύτερον, για αλλαγή φύλου χωρίς επέμβαση κ.λπ. δεν έχουμε αντίρρηση, όμως έχουμε αντίρρηση στο εξής: όχι δεύτερη αλλαγή, γιατί αυτό μπορεί να σημάνει συνθήκες υιοθεσίας. Αυτά δεν είναι της παρούσης, το ξέρω. Δεν υπάρχει, τουλάχιστον δεν το διάβασα εγώ μέσα στο νομοσχέδιο, απλά εμείς σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες τα επισημαίνουμε και επί της αρχής, σας το λέω ευθέως, το ψηφίζουμε», κατέληξε ο ίδιος.

Φωτογραφία αρχείου SOOC
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Έσβησαν» οι κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ: Υπερψηφίζουν το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator