ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Συνάντηση Μουρίκη – Γεώργαρη με τους Προέδρους των Εργατικών Κέντρων - ΒΙΝΤΕΟ

0Με τους Προέδρους των Εργατικών Κέντρων Κορίνθου και Λουτρακίου συναντήθηκαν το μεσημέρι ο υποψήφιος πρόεδρος για το επιμελητήριο Κορινθίας Σωτήρης Μουρίκης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.

Οι κ.κ. Μουρίκης και Γεώργαρης συνεχίζουν τον κύκλο επαφών και συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της Κορινθίας, για να ενημερωθουν για τα προβλήματα και να ενημερώσουν ταυτόχρονα για το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού τους.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Συνάντηση Μουρίκη – Γεώργαρη με τους Προέδρους των Εργατικών Κέντρων - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator