Δεινή κοινοβουλευτική ήττα της κυβέρνησης

0



H απόσυρση άρον άρον της ρύθμισης για την αναγνώριση της τουρκικής ένωσης Ξάνθης, αποτελεί δεινή κοινοβουλευτική ήττα της κυβέρνησης. Η άρνηση των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν αλλά και το μπλόκο που έβαλαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε ρυθμίσεις που τα συνεταιράκια στην κυβέρνηση διαφωνούν, ήταν η αιτία για την απόσυρση από τον Κοντονή. Επρόκειτο για μια ρύθμιση ιδιαίτερα προβληματική κι επικίνδυνη καθώς προσπάθησαν να την περάσουν με πολύ ύποπτο τρόπο.

Αυτή είναι η αλήθεια. Κάποιοι στην κυβέρνηση λειτουργούν αντεθνικά και θα επιμείνουν να την επαναφέρουν τις επόμενες 10 ημέρες. Και τότε δεν θα πρέπει να περάσει. Μην τύχει και κάνουν κάποια από αυτές τις μεγαλειώδεις κωλοτούμπες οι ψεκασμένοι γιατί θα βρουν όλο τον κόσμο απέναντί τους.

Ωστόσο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πρέπει να πάψουν να το παίζουν… διακορευμένες παρθένες. Ομοίως και ο ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με τον Καμμένο. Και οι δύο ήξεραν τι έπαιρναν όταν αποφάσιζαν αυτή την ανώμαλη συμβίωση. Και οι δύο συμβιβάστηκαν ώστε να μοιράσουν την εξουσία. Όμως, ειδικά οι ΑΝΕΛ δεν μπορεί να πατάνε σε δύο βάρκες. Δήθεν διαφωνούν για αποφάσεις που άπτονται των εθνικών θεμάτων, αλλά για άλλα επίσης σημαντικά κάνουν τις κότες και ψηφίζουν.

Στο κάτω – κάτω ακόμη περιμένουμε από τον Καμμένο να φύγει από την κυβέρνηση, όπως είπε όταν ο Μουζάλας αποκάλεσε Μακεδονία τα Σκόπια. Ακόμη τον περιμένουμε να φύγει με κλάματα γιατί ο Τσίπρας και η παρέα του τα έβαλαν με τη θρησκεία των Ελλήνων. Ακόμη περιμένουμε από τον Καμμένο να μας εξηγήσει τα τηλεφωνήματα με τον ισοβίτη. Και ακόμη τον περιμένουμε να πέσει… νεκρός (αστειευόμαστε φυσικά) γιατί ψήφισε μνημόνια με τα δύο χέρια αν και είχε υποσχεθεί το αντίθετο.

Οι τζάμπα μαγκιές των ψεκασμένων σε ρυθμίσεις που σίγουρα δεν περνάνε γιατί είναι αντιπατριωτικές, είναι για γέλια. Γιατί την επόμενη ημέρα θα πέσουν στα τέσσερα και θα ψηφίσουν μειώσεις συντάξεων ή άλλα βαριά μέτρα.

Δεν μας πείθουν επομένως ότι άλλαξαν επειδή αρνήθηκαν να ψηφίσουν τη ρύθμιση – ντροπή. Είναι κακοί δεξιοί, είναι προδότες της παράταξης που τους γέννησε και το κυριότερο: Επιλέγοντας να στηρίζουν τον ολετήρα Τσίπρα μέχρι τέλους κάνουν τεράστια ζημιά στην πατρίδα. Και γι’ αυτό δεν πρόκειται να συγχωρεθούν ποτέ. Συγχωροχάρτι από το λαό δεν θα πάρουν, ας πάνε σε εξομολογητή για τα εγκλήματά τους.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεινή κοινοβουλευτική ήττα της κυβέρνησης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator