Ας τους ρίξουν αν τολμάνε

0Και ξαφνικά, ανοίγει θέμα αναγνώρισης της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Όπως αποκαλύπτεται, η κυβέρνηση προωθεί ρύθμιση προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ιστορία έχει ως εξής:

Μετά από δύο απορριπτικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» με τον συγκεκριμένο επιθετικό προσδιορισμό, η διοίκηση του συλλόγου είχε καταφύγει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) από όπου εκδόθηκε απόφαση για την οριστική αναγνώριση του εν λόγω συλλόγου, παρακάμπτοντας τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης. Η απόφαση όμως αυτή έκτοτε, ουδέποτε κατέστη εκτελεστή αφήνοντας μετέωρο το θέμα, καθώς υπήρχαν πολλές αντιδράσεις για τη σκοπιμότητα υλοποίησης μιας τέτοιας απόφασης.

Η κυβέρνηση έρχεται τώρα ουσιαστικά με φωτογραφική τροπολογία να δώσει τη δικονομική δυνατότητα στους νομικούς παραστάτες της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», να καταθέσουν εκ νέου προσφυγή για την οριστική αναγνώριση της απόφασης του ΕΔΑΔ. Αυτό το γεγονός, και εάν περάσει αυτή η τροπολογία την άλλη Τρίτη από τη Βουλή, ανοίγει ουσιαστικά τον δρόμο για την νομική αναγνώριση όλων των παράνομων μέχρι σήμερα μειονοτικών συλλόγων στη Θράκη που φέρουν την επωνυμία «τουρκική – τουρκικός», παρακάμπτοντας τα εμπόδια που εγείρονται από τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων.

Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή. Πάνε να αναγνωρίζουν τη δυνατότητα που έχει ο λύκος να μπουκάρει όποτε θέλει στο μαντρί και να τρώει τα πρόβατα. Τι είναι αυτή η Ένωση μπορείτε να το καταλάβετε. Έχουν στενή σχέση με την Άγκυρα, ορκίζονται στους «Γκρίζους Λύκους», κάνουν προπαγάνδα υπέρ της Τουρκίας, δρουν ανθελληνικά. Κι όμως, αυτό που κάθε κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν έκανε, πάει να το πράξει η κυβέρνηση της Αριστεράς. Και βεβαίως των ψεκασμένων οι οποίοι κάνουν για ακόμη μια φορά την πάπια.

Διότι δεν είναι αντίδραση αυτή να βγαίνει ο Δημήτρης κι όχι ο Πάνος Καμμένος και να ζητά την απόσυρση της ρύθμισης. Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν κύριοι. Βγαίνετε χλιαρά με ανακοινώσεις από τον καναπέ του σπιτιού σας αντί να πλακώσετε τον Τσίπρα και την παρέα του στα χαστούκια.

Αλλά δεν περιμένει κανείς τίποτε περισσότερο από γιαλαντζί πατριώτες που τα κάνουν όλα για την καρέκλα της εξουσίας.

Τι πάει να πει να την αποσύρουν που λέει ο αντιπρόεδρος της Βουλής; Αυτή δεν είναι αντίδραση. Αν θέλουν να κάνουν κάτι καλύτερη ας ρίξουν την κυβέρνηση παρά να προβεί αυτή σε μια τόσο ανθελληνική κίνηση. Έχουν τα κότσια να το κάνουν;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ας τους ρίξουν αν τολμάνε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator