«Κόκκινος ίδρωτας» στάζει στο μέτωπο... της στοιχηματζίδικης διαπλοκής

0



H πιάτσα βοά ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταματήσει το τσουνάμι διώξεων που έρχονται προς… συριζαίους επιχειρηματίες. Βοά για το γεγονός ότι έρχονται δικαστικές παρεμβάσεις μείζονος σημασίας, όπως σας είχε προαναγγείλει και το Antinews πρόσφατα. Γράφαμε τότε για τραπεζίτες που είναι έτοιμοι να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα. Γράφαμε και για κορυφαίο υπουργό που έχει λερώσει για τα καλά τη φωλιά του. Γράφαμε επίσης για τη στοιχηματζίδικη διαπλοκή που πρέπει να κοπεί…ΣΥΡΙΖΑ.

Η αρχή λένε οι πληροφορίες, έγινε καθώς μεγαλομέτοχος μεγάλης εταιρείας στοιχημάτων, από αυτές με μαλτέζικες ρίζες και με πολλά λεφτά, πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα και έδωσε ανωμοτί κατάθεση. Αναμένεται επίσης να κληθεί και ο έτερος στοιχηματζής ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει το κυνηγητό που θα ξεκινήσουν έντιμοι δικαστές.

Για να δούμε αν ο εισαγγελέας διαφθοράς θα το τραβήξει μέχρι εκεί που φτάνει και θα βγάλει στο φως όλα όσα γίνονται στο χώρο του στοιχήματος; Κι όσο κι αν θέλει το Μαξίμου να κουκουλώσει ή να καθυστερήσει την έρευνα, δεν φαίνεται να το πετυχαίνει. Πάντα θα υπάρχουν κι εκείνοι που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ειδικά σε πρόσωπα που έχουν βγάλει εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια αλλά είναι τσιφούτηδες ως προς τα χρέη τους στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν τίποτε, φεσώνοντας τη χώρα και τους εργαζόμενους.

Για να δούμε. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα είναι μια εκδίκηση που τρώγεται κρύα; Το σίγουρο είναι ότι οι δύο μέτοχοι δεν έχουν μάθει τις κακουχίες κι αν πάνε στη φυλακή θα περάσουν πολύ δύσκολα γιατί είναι ασυνήθιστοι σε τέτοιες καταστάσεις.

Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν όμως.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Κόκκινος ίδρωτας» στάζει στο μέτωπο... της στοιχηματζίδικης διαπλοκής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator