Ο μεγαλοδημοσιογράφος και ο «Μεϊμαράκης του ΠΑΣΟΚ»

0



Πολύ χοντρά παιχνίδια παίζονται τον τελευταίο καιρό, τόσο με την προσπάθεια στήριξης της κυβέρνησης που καταρρέει, όσο και γύρω από τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.

Η πρώτη μάχη που δίνει το Μαξίμου αφορά στην πλαστή αλλαγή κλίματος, στη δημιουργία ενός ψεύτικου κόσμου όπου τα πάντα είναι μια χαρά και η κυβέρνηση χαίρει της εκτίμησης του κόσμου. Εκεί, όπως έχουμε γράψει, επιστρατεύονται μαϊμού εταιρείες δημοσκοπήσεων και πληρωμένοι δημοσιογράφοι, πρόθυμοι για να παίξουν την προπαγάνδα της κυβέρνησης.

Όμως, εκεί που γίνεται χαμός είναι στο χώρο της Κεντροαριστεράς όπου η εκλογή νέας ηγεσίας, και ποια θα είναι αυτή, μπορεί να κρίνει τις συνεργασίες για νέες κυβερνήσεις τα επόμενα χρόνια.

Αυτή την ώρα παίζεται πολύ χοντρό παρασκήνιο και γίνονται πολύ βρόμικα deal που αποδεικνύουν τελικά ότι κάποιοι δεν αλλάζουν και η πολιτική ξεφτίλα που έδιωξε τον κόσμο από τα κοινά παραμένει εν ενεργεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Antinews, τον υπέρ πάντων αγώνα για την επικράτηση δίνει το σύστημα της Φώφης Γεννηματά, το οποίο στηρίζεται σε συμφέροντα που δεν θέλουν να απαλλαχθεί η Ελλάδα από τη σαπίλα της Μεταπολίτευσης. Προς τούτο, οι πληροφορίες μας λένε ότι προσλήφθηκε μεγαλοδημοσιογράφος, με υψηλή αναγνωρισιμότητα και πρόσβαση στον πολιτικό κι επιχειρηματικό κόσμο. Ο εν λόγω μεγαλοεκδότης και δημοσιογράφος βρίσκεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στον πρωϊνό καφέ της Χαριλάου Τρικούπη για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν είναι τόσο οι συμβουλές που δίνει όσο η δουλειά που κάνει υπογείως. Π.χ. παίρνει δημοσιογράφους, εκδότες και καναλάρχες να… θάψουν τους επικίνδυνους για τη Φώφη υποψήφιους για την Κεντροαριστερά. Επίσης, είναι αυτός που κάνει τα κονέ ώστε η προεκλογική καμπάνια της κ. Γεννηματά να γίνει ιδιαίτερα… ακριβή. Αδιαφορούν προφανώς οι άνθρωποι της προέδρου και ο μεγαλοδημοσιογράφος για το γεγονός ότι ο κόσμος περνά τραγικά κι αυτοί ξοδεύουν ένα σωρό χρήματα για να επικρατήσουν.

Έχουν γνώση οι φύλακες και θα πληρώσουν αυτοί που επιλέγουν να παίξουν έτσι το παιχνίδι. Και το εντυπωσιακό είναι ότι η κ. Γεννηματά δεν πήρε μαθήματα από αυτά που έγιναν στη ΝΔ με τις δικές της εκλογές. Θέλει να γίνει προφανώς ο «Μεϊμαράκης του ΠΑΣΟΚ».

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο μεγαλοδημοσιογράφος και ο «Μεϊμαράκης του ΠΑΣΟΚ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator