ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι επιλογή δική μου - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι επιλογή του Προέδρου και η όποια προσπάθεια υπονόμευσης αυτού αποτελεί προσβολή προς τον ίδιο τον Πρόεδρο κ επόμενο πρωθυπουργό της χώρας. Αποδεχθείτε την πραγματικότητα ως έχει, ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι από τους λίγους που κάνουν ισχυρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση στην χειρότερη κυβερνηση όλων των εποχών σε περίοδο ειρήνης.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι επιλογή δική μου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator