Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ενημερώνει τους μελισσοκόμους της ΠΕ Κορινθίας

0ΚΥΨΕΛΕΣ ΔΙΑΧΕΙΜΑΣΗΣ (Καν. ΕΕ 2015/1366)

Το σύνολο των μελισσοκόμων της ΠΕ Κορινθίας υποχρεούνται από 1ης Σεπτεμβρίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2017 και για τα επόμενα έτη να καθορίζουν και να δηλώνουν στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής τον αριθμό των κυψελών που είναι έτοιμες για διαχείμαση με την συμπλήρωση και κατάθεση σχετικής αίτησης – δήλωσης. Διαφορετικά θα αποκλείονται από τα επιδοτούμενα προγράμματα αντικατάστασης και μετακινήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες:
ΔΑΟΚ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Γ. Παπανδρέου 24 – ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Τηλ.: 27410 81086
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ενημερώνει τους μελισσοκόμους της ΠΕ Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator