Παρουσίαση σήματος συνδυασμού "Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα"

0Δημήτρης Ραψωματιώτης: Έχουμε τη γνώση, δώστε μας τη δύναμη και πάμε μαζί !

Αγαπητοί έμποροι, επαγγελματίες, βιοτέχνες,

Θεωρώντας ότι διαθέτω τη γνώση, τα εφόδια, την εμπειρία, τη θέληση, την εργατικότητα, την πετυχημένη πορεία, τους σωστούς συνεργάτες και την άρτια οργανωμένη ομάδα, πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε, όλοι μαζί, να κάνουμε τη διαφορά· «να ξεκινήσουμε από το αυτονόητο, να συγκρουστούμε για το ξεχωριστό και να πετύχουμε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε.»

Σε αυτή την προσπάθεια, το στοίχημα είναι να ξεπεράσουμε τους ίδιους τους εαυτούς μας. Ν' απαγκιστρωθούμε από τις νοοτροπίες του παρελθόντος που μας οδήγησαν σε τραγικά αδιέξοδα τα οποία βιώνουμε όλοι σήμερα. Να ξεπεράσουμε τα γνωστά, «είμαι δικός σου, είμαι του κόμματος, θέλω να με στηρίξεις κι εγώ θα δεις τι θα κάνω για σένα».

Η κρίση που διατρέχει την εποχή μας, δεν επιτρέπει τέτοια πισωγυρίσματα παλαιοκομματικού τύπου. Ο Κορίνθιος επιχειρηματίας, θέλει σήμερα δίπλα του, συμπαραστάτη και καθοδηγητή, έναν άνθρωπο χωρίς εξαρτήσεις και «δεσμεύσεις», οι οποίες θα στέκονται πάντα τροχοπέδη στην επίλυση των προβλημάτων μας αλλά και σε κάθε ελπίδα προοπτικής και ανάπτυξης.

Και είμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι όλα τα παραπάνω, αποτελούν κοινό αίσθημα και αντανακλούν την αγωνία όλων μας για την τύχη του δικού μας φορέα, του Επιμελητηρίου. Όσοι γνωρίζουν τη διαδρομή μου, άλλωστε, ξέρουν πολύ καλά, ότι δεν υπέκυψα ποτέ σε τέτοιου είδους προκλήσεις και «προσκλήσεις» που δημιουργούν υποχρεώσεις, με οποιοδήποτε τίμημα. Αγωνίστηκα, δούλεψα, έθεσα στόχους, άλλους τους πέτυχα και άλλοι έγιναν μαθήματα ζωής.

Γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους, για εμένα η συνεργασία αποτελεί τη κεντρική φιλοσοφία μας. Η συνεργασία των μελών μας είναι απαραίτητη και γι' αυτή θ' αγωνιστούμε, εγώ και η ισχυρή ομάδα του συνδυασμού μας.

Γιατί ενώνοντας τις δυνάμεις μας,

αλλάζουμε,

δημιουργούμε,

κερδίζουμε.

Κερδίζουμε δουλειές, υλοποιούμε έργα, μεγαλύτερα και σημαντικότερα.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, χαράσσουμε νέους δρόμους.

Έχουμε τη γνώση, δώστε μας τη δύναμη και πάμε μαζί !

Δημήτρης Ραψωματιώτης
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρουσίαση σήματος συνδυασμού "Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator