Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΟΡΦΟΣ 2017»

034ος ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2017»

Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΟΡΦΟΣ 2017» που διοργανώνει o Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών – Καλλιθέας  και πραγματοποιείται τα τελευταία 34 έτη, με προορισμό τον Κόρφο της Δημοτικής Ενότητας Σολυγείας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2017 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και θα προβληθεί από τα εθνικά και διεθνή ΜΜΕ.

Ο Δήμος  Κορινθίων στα πλαίσια του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα διοργανώνει εκδήλωση για την απονομή επάθλων στους συμμετέχοντες αθλητές στην Τοπική Κοινότητα Κόρφου, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΟΡΦΟΣ 2017»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator