Ουρές για τζάμπα βενζίνη στην Τρίπολη! Χάλασε ο αυτόματος πωλητής

0



"Πάρτι" έκαναν οι τσαμπατζήδες οδηγοί τα ξημερώματα στην Τρίπολη. Έτρεξαν να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους με τη διαθέσιμη δωρεά βενζίνη, την οποία χωρίς τη θέλησή τους ασφαλώς, "προσέφεραν" ιδιοκτήτες πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Δυστυχώς για τους ιδιοκτήτες του πρατηρίου καυσίμων, ο αυτόματος πωλητής βενζίνης έπαθε βλάβη και γέμιζε με δωρεάν βενζίνη τα αυτοκίνητα. Και όχι μόνο αυτό αλλά έδινε και αποδείξεις χωρίς να ζητείται η πληρωμή από τους οδηγούς!

Όπως καταλαβαίνετε, έγινε το αδιαχώρητο, καθώς έπεσε "σήμα" ότι σε ένα βενζινάδικο στην είσοδο της Τρίπολης είχε χαλάσει το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή βενζίνης και γέμιζε τα ρεζερβουάρ χωρίς λεφτά.

Ουρά είχαν σχηματίσει τα οχήματα γύρω στις 02:00 για να "κλέψουν" βενζίνη. Όπως καταλαβαίνετε, δεν βρέθηκε ούτε ένας να τηλεφωνήσει στους ιδιοκτήτες για να τους ενημερώσει αλλά όποιος ήταν "τυχερός" γέμισε το ρεζερβουάρ του ζημιώνοντας την επιχείρηση με μερικές χιλιάδες ευρώ.

Τι λένε οι υπεύθυνοι της επιχείρησης

Οι πληροφορίες λένε ότι έχει κατατεθεί μήνυση από την επιχείρηση καθώς η πράξη αυτή θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Όπως είπαν οι υπεύθυνοι, τα οχήματα οι οδηγοί των οποίων έβαλαν βενζίνη από τον αυτόματο πωλητή χωρίς να πληρώσουν, έχουν καταγραφεί από κάμερες. Έτσι, με τα στοιχεία από τις πινακίδες αλλά ακόμα και με τα πρόσωπα των οδηγών, θα κινήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ώστε οι οδηγοί να καταβάλουν το αντίτιμο της βενζίνης που έβαλαν χωρίς να πληρώσουν.

Πηγή: arcadiaportal
Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ουρές για τζάμπα βενζίνη στην Τρίπολη! Χάλασε ο αυτόματος πωλητής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator