Κέρδισε την πρώτη μεγάλη μάχη ο Κωστής Αμπαδιωτάκης

0



Νεώτερη ενημέρωση για την υγεία του Κωστή Αμπαδιωτάκη.

Το απόγευμα οι γιατροί αποφάσισαν ότι έπρεπε να χειρουργήσουν άμεσα το διαλυμένο γόνατο του Κωστή. Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το πολύ αισιόδοξο είναι ότι ξύπνησαν μετά την επέμβαση τον Κωστή, ο οποίος είχε πολύ καλή ανταπόκριση στα τεστ των γιατρών και επαφή με το περιβάλλον.

Αυτό έκανε τους πάντες πιο αισιόδοξους και πλέον έχουν επικεντρωθεί στον θώρακα.

Ο πολύ δυνατός οργανισμός του αθλητή αντέδρασε απρόσμενα καλά και έτσι η πρώτη μάχη κερδήθηκιε.

Η κατάσταση του είναι σταθερή και όλοι περιμένουμε να κλείσει το πρώτο 24ώρο.

Παραμένει στην μομάδα εντατικής θεραπείας.

Προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε έγκυρα και συγχωρέστε μας αν δεν μεταφέρουμε καλά κάποιους ιατρικούς όρους. Προσπαθούμε..!

Πηγή: Fckorinthos

Ο Κωστής τράκαρε το πρωί με μηχανάκι στο Κιάτο και κτύπησε πολύ σοβορά. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου και αργότερα με ασθενοφόρο διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο...!!!

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου έχει κτυπήσει στα πλευρά και τους πνεύμονες και έχει και άλλα κατάγματα.

Η Κόρινθος και όλη η ποδοσφαιρική Κορινθία είναι μαζί του και προσεύχεται για αυτόν.
Δημοσίευση: Αυγούστου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κέρδισε την πρώτη μεγάλη μάχη ο Κωστής Αμπαδιωτάκης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator