ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ "ΡΟΥΦΗΞΑΝ" ΤΑ ...ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙΑ;

0ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ….ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ !!!

Ρίχνοντας μία ματιά στο διαδίκτυο ειδικά στις σελίδες Πελοποννησιακού ενδιαφέροντος είδαμε ξαφνικά να γεμίζουν ….διαφημιστικά της περιφέρειας Πελοποννήσου.

 Το θερινό  «μπούκωμα » των σελίδων με μπάννερ  της Περιφέρειας  Πελοποννήσου  μας βάζει στον …θαυμαστό  κόσμο των κουνουπιών .

Το ερώτημα μας είναι απλό ….αν και δεν περιμένουμε απάντηση

Βάσει ποίων κριτηρίων μοιράζεται η …περιφερειακή διαφήμιση ;

Πόσο είναι το ύψος στο .... δωράκι στίς φιλικές  ιστοσελίδες ;

Πώς γίνεται π.χ. σελίδες  με εκατομμύρια επισκέψεις αναγνωστών να είναι στα …αζήτητα της Περιφέρειας  ενώ αντίθετα σελίδες που τις διαβάζουν …οι διαχειριστές ,οι συγγενείς άντε και καμιά …δεκαριά φίλοι να «μπουκώνουν » διαφήμιση και …χρήμα

Από τα άλυτα μυστήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου !!!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ "ΡΟΥΦΗΞΑΝ" ΤΑ ...ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙΑ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator