Ανήγαγαν την ανικανότητα σε συνωμοσία

0



To ρεπορτάζ που δίνει το Μαξίμου στους παπαγάλους κάνει λόγο για σχέδιο εμπρησμών σε όλη την χώρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλούνται ανώνυμες πηγές στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Πυροσβεστική, στο συμπέρασμα για την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου εμπρησμών οδηγούνται λόγω του ότι:

– οι πυρκαγιές εκδηλώνονται σε περιοχές στις οποίες ο χάρτης πρόληψης κινδύνου, προβλέπει πολύ υψηλό κίνδυνο (Δείκτη 4).

– Οι πυρκαγιές αυτές εκδηλώνονται λίγες ώρες πριν αρχίσουν τα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με τις προβλέψεις και σε διαφορετικές περιοχές, που έχουν ως αποτέλεσμα την πολυδιάσπαση δυνάμεων και την ταυτόχρονη ύπαρξη πολλών μετώπων.

– Τα μέτωπα εκδηλώνονται ταυτόχρονα σε δυσπρόσιτες περιοχές με τρόπο τέτοιο που μεγιστοποιείται η επικείμενη ζημιά.

Κι όλα αυτά ενώ η Ζάκυνθος καίγεται τέσσερις ημέρες και η πύρινη λαίλαπα στην Ανατολική Αττική καταστρέφει δάση και περιουσίες. Να μην ξεχάσουμε ότι κάηκαν και τα μισά Κύθηρα πριν από μερικές ημέρες. Και η κυβέρνηση βλέπει σχέδιο εμπρησμού προφανώς για να προκαλέσουν ζημιά στη χώρα και να ρίξουν τον Τσίπρα; Ποιος ξέρει, άγνωστες οι βουλές του Αλέξη.

Ακόμη και σ’ αυτό το καυτό θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει απλά να αντιγράψει. Τα αριστερόπουλα δεν ήταν ποτέ καλοί μαθητές αλλά ήταν… μανούλες στην αντιγραφή και το σκονάκι. Αφού αντέγραψαν όλη την αηδιαστική… πασοκίλα του Ανδρέα, στην οικονομία, στην κοινωνία, στη συγκρότηση του κράτους τώρα κάνουν αντιγραφή και στις ανοησίες της κυβέρνησης Καραμανλή.

Τι άλλο μας μένει από το να δούμε τον Πολύδωρα έξω από το Μαξίμου να κάνει δηλώσεις. Όχι για τον στρατηγό άνεμο αλλά για το σχέδιο συνωμοσίας για να καεί η Ελλάδα. Κάθε φορά που μια κυβέρνηση, οι υπεύθυνοι δηλαδή, εμφανίζονται ανίκανοι και άσχετοι επιστρατεύονται οι θεωρίες συνωμοσίας. Όπως και ο Πολύδωρας τόσο έτσι και σήμερα ο Τόσκας προσπαθούν να καλύψουν την ανικανότητά τους με τέτοιες θεωρίες. Κάποιες ελληνικές και ξένες μυστικές υπηρεσίες βάζουν τις φωτιές; Θέλουν να διώξουν το Τσίπρα όπως τότε τον Καραμανλή;

Ποιος ξέρει, μπορεί να είναι και αλήθεια. Πολύ βολική όμως για μια άχρηστη κυβέρνηση την οποία καταγγέλλουν όλοι για διαχειριστική ανεπάρκεια. Ειδικά στην περίπτωση των Κυθήρων έγιναν τραγικά λάθη. Κι αντί η κυβέρνηση να κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία, την απογυμνώνει από άνδρες και υποδομή με αποτέλεσμα να αδυνατεί να αντιμετωπίσει τέτοιες δύσκολες καταστάσεις.

Όχι, δεν φταίει κανείς, ούτε ο βλάκας που βάζει φωτιά για να κάψει ξερόχορτα, ούτε ο εμπρηστής. Φταίει το ελληνικό κράτος που χρόνια τώρα αδυνατεί να βρει λύσεις που θα προλαμβάνουν ή θα αντιμετωπίζουν τα πύρινα μέτωπα. Φταίει που δεν έχουμε ελικόπτερα, αεροπλάνα, πυροσβεστικά και πυροσβέστες. Φταίει που δεν υπάρχει συντονισμός και που κάθε φορά που γίνεται μια καταστροφή τσακώνεται η εκάστοτε κυβέρνηση με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ας πάψει, λοιπόν, ο Τσίπρας, ο Τόσκας και οι υπόλοιποι να βλέπουν φαντάσματα και να επικαλούνται θεωρίες συνωμοσίας. Κι ας τσακιστούν να αφήσουν τις διακοπές τους να μεταβούν στα σημεία της καταστροφής. Να αποδείξουν ότι έχουν μια ελάχιστη τσίπα μέσα τους.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανήγαγαν την ανικανότητα σε συνωμοσία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator