ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”

0


Την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος” διοργάνωσε, στην παραλία Βραχατίου, την Καλοκαιρινή Παράσταση Παραδοσιακών Χορών με Ζωντανή Ορχήστρα, που έφερε τον τίτλο “Πάντα ν΄ ανταμώνουμε”.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος τα τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου “Μέγας Αλέξανδρος”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου “Ίβυκος”, ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Στιμάγκας “Θύαμις” και ο Όμιλος ΛαΪκής Παράδοσης Μεγάρων “Αλκάθους & Καρία”.

Η Σμύρνη και η Προποντίδα ζωντάνεψαν επί σκηνής από τους χορευτές και τις χορεύτριες του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος” με τους χορούς, την ενδυματολογία, τα τραγούδια και το κατάλληλο σκηνικό!

Το εφηβικό τμήμα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”, με χορούς από την Ανατολική Κρήτη, απέδειξε ότι η συνέχεια της παράδοσης αποτελεί πραγματικότητα!

Ο κ.Αθανάσιος Μπόσγας, Χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”, υπήρξε χορευτής και ο ίδιος, στην συγκεκριμένη εκδήλωση!

Την επιμέλεια των δρώμενων είχε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”, κ.Άρης Σταύρου.

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι “Ίβυκος”, “Θύαμις” και “Αλκάθους & Καρία” παρουσίασαν χορούς από την Σαμοθράκη, τα Μέγαρα και τον Μοριά.

Ανάμεσα στο κοινό, που παρακολούθησε την εκδήλωση, υπήρξαν επίσημοι φορείς καθώς και εκπρόσωποι άλλων Πολιτιστικών Συλλόγων. Όλοι χειροκρότησαν θερμά τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, τόσο για την παρουσία τους όσο και για το μεράκι και την άψογη συνεργασία τους!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator