Αλ. Τσίπρας: Η ώρα των απολογισμών θα ακολουθήσει

0Μήνυμα Αλέξη Τσίπρα προς το εσωτερικό της Κυβέρνησης και την Αξιωματική Αντιπολίτευση τριάντα και πλέον ώρες μετά το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιά που πλήττει ακόμα τη νοτιοανατολική Αττική.

Ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφίζοντας ακόμη και στελέχη της κυβέρνησής του αναφέρει πως η ώρα των απολογισμών και των καταλογισμών θα ακολουθήσει. Τώρα προέχει απολύτως η προσπάθεια να σωθεί ό,τι περισσότερο μπορεί από το φυσικό περιβάλλον, τις περιουσίες και πάνω από όλα να μη θρηνήσουμε  ανθρώπινες ζωές.

«Γι’ αυτό δεν θα πούμε πολλά, θα καλέσουμε, για μια ακόμα φορά, τη Νέα Δημοκρατία να δείξει τη σοβαρότητα που απαιτούν και οι στιγμές και ο θεσμικός της ρόλος. Αν η ίδια δεν το αντιλαμβάνεται το αντιλαμβάνονται οι πολίτες» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.
Δημοσίευση: Αυγούστου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλ. Τσίπρας: Η ώρα των απολογισμών θα ακολουθήσει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator