Μπορείς να γίνεις και εσύ σημαιοφόρος Αλέξη !!!

0


Του Γιώργου Τέσση

Η πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για την κατάργηση της αριστείας και του ορισμού του Σημαιοφόρου και των παραστατών στις σχολικές παρελάσεις με κλήρωση, ξεπέρασε κάθε όριο γελοιότητας και κομπλεξισμού. Είναι τραγικό το γεγονός ότι οι αποφάσεις για την οικονομία, την παιδεία, την άμυνα αλλά και γενικότερα η πολιτική που ασκούν οι Τσίπρας -Καμμένος είναι απόρροια των παιδικών τους τραυμάτων και των φαντασιώσεων της παιδικής τους ηλικίας.

Η πρώτη φορά αριστερά ξεκίνησε την θητεία της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη σε ρόλους Προέδρου της Βουλής και Υπουργού Οικονομικών αντίστοιχα. Άνθρωποι με εμφανέστατα αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά βρέθηκαν να διαπραγματεύονται τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας. Μετά από λίγους μήνες αυτοί οι δύο άνθρωποι - που να σημειωθεί ότι είχαν τους περισσότερους ψήφους στην Α΄ και τη Β΄ Αθηνών- διέλυσαν οτιδήποτε έπεφτε στα χέρια τους, στη συνέχεια απομακρυνθήκαν και σήμερα οι Συριζαίοι παριστάνουν ότι δεν τους γνωρίζουν.

Άλλο τρανό παράδειγμα συμπεριφοράς που χρειάζεται εξήγηση από άλλες επιστήμες είναι ο Πάνος Καμένος. Η εμμονή του να φοράει στρατιωτικές στολές και να ράβει επάνω τους διακριτικά πιλότου ή βατραχανθρώπου, μπορούν να βρουν εξήγηση μόνο στη παιδική του ηλικία. Το να μπερδεύει κάποιος τις απόκριες με το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, εκτός από γελοίο είναι και επικίνδυνο. Σκεφτείτε τι γέλια θα κάνουν στο τουρκικό Επιτελείο Άμυνας όταν βλέπουν τον ευτραφή Πάνο Καμμένο να παριστάνει τον βατραχάνθρωπο. Το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να κάνει βουτιά στη παραλία με μπρατσάκια, μάσκα και βατραχοπέδιλα δεν τον μετατρέπει σε αυτοδύτη.

Στην συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η σύντροφος του πρωθυπουργού, κυρία Μπαζιάνα. Από όταν ήταν δασκάλα computer σε δημοτικά σχολεία είχε πόθο να γίνει καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο. Τελικά αντί με ένα νόμο και ένα άρθρο να καταργήσουν το μνημόνιο, διόρισαν την Μπέτυ στο Πανεπιστήμιο.

Βάσει των παραπάνω είναι απολύτως φυσιολογικό να χρησιμοποιούν την κλήρωση για να ορίζεται ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες στα σχολεία. Με αυτό το σύστημα ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας θα είχε - όταν ήταν μαθητής- πιθανότητες να γίνει σημαιοφόρος. Θα μπορούσε σε κάποια διακοπή των καταλήψεων να παρελάσει πρώτος και καλύτερος. Ή για να είμαι πιο ακριβής αντί για πρώτος και καλύτερος θα πρέπει να λέμε : πρώτος και τυχερότερος.

Και για να ξηγιόμαστε μια και έξω: η Γαλανόλευκη δεν είναι έπαθλο από κληρώσεις. Σε λοταρία να βάλετε τα σφυροδρέπανα και υπόλοιπα τεντζερέδια σας. Η Ελληνική σημαία είναι το Ιερό Σύμβολο του Έθνους, που δυστυχώς το παραδώσαμε σε ανθρώπους σαν και εσάς…
Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπορείς να γίνεις και εσύ σημαιοφόρος Αλέξη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator