ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Το δημιουργικό έργο της Δημοτικής Αρχής συνεχίζεται ακόμα και μες το καλοκαίρι

0Το δημιουργικό έργο της Δημοτικής Αρχής συνεχίζεται ακόμα και μες το καλοκαίρι λύνοντας μικρά αλλά και μεγάλα προβλήματα δήλωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων.

Στη συνέχεια ο κ. Πνευματικός αναφέρθηκε στις σημαντικές αποφάσεις που πάρθηκαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά:

στην συντήρηση σχολείων Α/Θμιας Εκπαίδευσης

στην Δημοτική Οδοποιία Τενέας

στα πεζοδρόμια της Κλένιας

τα καύσιμα του 2017

στην Πεζοδρόμηση Άσσου Λεχαίου

στην Αγροτική Οδοποιία Σαρωνικού.

Αναφέρθηκε τέλος σε ένα έργο που μπήκε εκτός ημερησίας διατάξεως και αφορούσε την αντιστήριξη του γηπέδου Σπαθοβουνίου ικανοποιώντας το αίτημα των Διοικούντων της ομάδας αφού με έναν έξυπνο σχεδιασμό θα δημιουργηθούν κερκίδες.

Δημοσίευση: Αυγούστου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Το δημιουργικό έργο της Δημοτικής Αρχής συνεχίζεται ακόμα και μες το καλοκαίρι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator