Γεωργιάδης προς Ζαχαριάδη: Θα ζητήσετε συγγνώμη που προτρέπατε τους Έλληνες να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ; - ΒΙΝΤΕΟ

0Μετά το «μύλο» που προκλήθηκε, με αφορμή τον Ρουβίκωνα, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΔΟΜ, ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σχολίασε ως: «διαχρονικά αποδοκιμαστέες από εμάς όποιες επιθέσεις σε τέτοια κτίρια. Οτιδήποτε άλλο είναι για απλή δημιουργία εντυπώσεων».

Στη συνέχεια βέβαια έσπευσε να υποβαθμίσει το γεγονός, ίσως και για να μη χρειαστεί να υπάρξει κάποια ανάλυση σε μεγαλύτερο βαθμό αναφορικά με το πώς και γιατί ο Ρουβίκωνας «άδειασε» Μαξίμου για ΔΟΛ λέγοντας πως: «Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα γιατί δεν το αξιολογώ ψηλά. Υπάρχουν άλλες σοβαρές ειδήσεις».

Παίρνοντας το λόγο ο επίσης προσκεκλημένος στην εκπομπή, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε πως: «Κατά ένα περίεργο τρόπο αυτοί οι άνθρωποι χτυπάνε στόχους που είναι απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ» για να συμπληρώσει πώς παραδοσιακά ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σχέση με τα Εξάρχεια, όπως με συνιστώσες τύπου «ΡΟΖΑ».

Στη συνέχεια ο κ. Άδωνις στρεφόμενος προς τον κ. Ζαχαριάδη τον ρώτησε: «Ως κυβέρνηση σας απασχολεί ότι μπαίνουν στα Εξάρχεια στο σούπερ μάρκετ, κλέβουν και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα;» για να πάρει την απάντηση από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είμαι ειδικός για τα θέματα του κ.Τόσκα και το τι θα κάνει με τα Εξάρχεια. Ο νόμος σε όλες τις περιοχές της χώρας πρέπει να εφαρμόζεται».

Στη συνέχεια η συζήτηση πέρασε στο θέμα του ΕΝΦΙΑ, όπου ο κ. Ζαχαριάδης κλήθηκε να απαντήσει στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεσμευθεί ότι δεν θα αλλάξει: «Έχω πει ότι είναι ένας σκληρός και ένας άδικος φόρος. Η χώρα χρεοκόπησε το 2010, βρισκόμαστε σε αναγκαστικές συνθήκες, είμαστε σε φάση ανάκαμψης και οποιεσδήποτε αποφάσεις παίρνουμε είναι ώστε εν καιρό να έχουν ανταπόκριση στην κοινωνία»

Ο κ. Γεωργιάδης ακούγοντας την τοποθέτηση του Ζαχαριάδη αντέτεινε: «Θα ζητήσετε συγγνώμη, που τον προτρέπατε τον ελληνικό λαό να στείλει εξώδικο ώστε να μην πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ, διότι είναι αντισυνταγματικός και τώρα τον καλείτε να τα πληρώσει όλα;»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θα μπορούσε να βγει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ και να κάνει τις ίδιες εξαγγελίες, αλλά εμείς δεν το κάνουμε γιατί βάζουμε την Ελλάδα πάνω από τη Νέα Δημοκρατία. Ο Τσίπρας έλεγε να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και ότι θα έδινε τα ίδια λεφτά στο ΚΕΘΕΑ, ο ψεύτης».

Ο κ. Ζαχαριάδης απάντησε: «Εμείς δεν πρόκειται να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κ. Γεωργιάδη. Από τον ελληνικό λαό βεβαίως, αν και εφόσον χρειαστεί και αφού κάνουμε την αυτοκριτική μας. Θα κοιτάξουμε τους πολίτες στα μάτια και όσους αδικήσαμε, θα τους ζητήσουμε συγγνώμη»

Στη συνέχεια απαντώντας στο αν είναι αντισυνταγματικός ο ΕΝΦΙΑ, ο κ Ζαχαριάδης απάντησε: «Είναι άδικος προς κάποιες κοινωνικές ομάδες»

Σχολιάζοντας τη φορολογία είπε επίσης: «Στόχος μας είναι η επερχόμενη ΔΕΘ να είναι η τελευταία που η Ελλάδα θα είναι μέσα στα μνημόνια».

«Είναι γεγονός ότι τα χαμηλά στρώματα όπως οι 700.000 δικαιούχοι του επιδόματος αλληλεγγύης, έχουν στηριχθεί από την κυβέρνησή μας. Όμως είναι γεγονός ότι τα μεσαία στρώματα, έχουν υποστεί επιβαρύνσεις, κι εμείς θέλουμε, τώρα που η οικονομία πάει καλύτερα, να μειώσουμε τη φορολογία για τα μεσαία στρώματα».

Παίρνοντας το λόγο στο κλείσιμο της εκπομπής ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Εμείς δεν είμαστε ψεύτες. Το μοναδικό που λέει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πως, όταν εκλεγεί πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, ο ΕΝΦΙΑ θα μειωθεί κατά 30%».


Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεωργιάδης προς Ζαχαριάδη: Θα ζητήσετε συγγνώμη που προτρέπατε τους Έλληνες να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ; - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator