Συλλεκτικές φωτογραφίες! Ο Τσακαλώτος διαδηλώνει κατά του ΕΝΦΙΑ έξω από Εφορίες

0Ήρθε η «λυπητερή» του ΕΝΦΙΑ και οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν 3,1 δισ. ευρώ για έναν φόρο, που κατά δήλωση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά με πρώτο και καλύτερο τον Αλέξη Τσίπρα, θα καταργούσαν όταν θα γίνονταν κυβέρνηση.

Αξίζει να θυμηθεί κανείς ορισμένες στιγμές απείρου κάλλους όμως με τον νυν υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, μαζί με άλλους συντρόφους του, να διαδηλώνει κατά του ΕΝΦΙΑ έξω από Εφορίες.

Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συλλεκτικές φωτογραφίες! Ο Τσακαλώτος διαδηλώνει κατά του ΕΝΦΙΑ έξω από Εφορίες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator