ΝΕΜΕΑ: Οικονομική ενίσχυση ύψους 1.6 εκ. ευρώ στο Δήμο για έργα από τον Γιώργο Δέδε - ΒΙΝΤΕΟ

0Κώστας Καλαντζής - Δήμαρχος Νεμέας:  Ευχαριστούμε τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε για την οικονομική ενίσχυση ύψους 1.6 εκ. ευρώ στον Δήμο για αντιπλημμυρικά έργα.
1.600.000,00€ από το Υπουργείο υποδομών και μεταφορών για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή επέκταση αντιπλημμυρικών οχετών έδρας Δήμου Νεμέας».korinthostv.gr
Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΜΕΑ: Οικονομική ενίσχυση ύψους 1.6 εκ. ευρώ στο Δήμο για έργα από τον Γιώργο Δέδε - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator