Με επιτυχία η 4η "Λευκή Νύχτα" στο Κιάτο

0Μια αξέχαστη και μοναδική βραδιά πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου με τη 4η Λευκή Νύχτα το Σάββατο 12 Αυγούστου.

Η μαζική προσέλευση των επισκεπτών, τόσο των παραθεριστών όσο και των ντόπιων, ενίσχυσε οικονομικά την τοπική αγορά και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα καταστήματα που τη νύχτα αυτή πραγματοποίησαν προσφορές που άγγιζαν ακόμη και το 70%.

Οι καταστηματάρχες κατάφεραν να ισοσταθμίσουν τον τζίρο τους, που λίγες μέρες πριν μειώθηκε λόγω της χαμηλής προσέλευσης.

Ακόμη περισσότερα συγχαρητήρια όμως αξίζουν στο καταναλωτικό κοινό που στήριξε αυτόν το θεσμό. Τον στήριξε με τις αγορές του. Κι αυτό γιατί το αλάθητο κριτήριο του καταναλωτή αντιλαμβάνεται πότε οι προσφορές είναι αληθινές, πότε τα καταστήματα προσφέρουν πραγματικές ευκαιρίες. Επειδή οι επιχειρήσεις του Κιάτου είναι συνειδητοποιημένες και οι προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιούν είναι γνήσιες, αυτό έγινε αντιληπτό από τους καταναλωτές, οι οποίοι επωφελήθηκαν των ευκαιριών και έκαναν συμφέρουσες αγορές.

Τα πολιτιστικά δρώμενα που εξελίχθηκαν κατά μήκος της αγοράς της πόλης όπως μουσικές σκηνές, χορευτικές παραστάσεις και αθλητικές εκδηλώσεις αποτέλεσαν ευχάριστες εκπλήξεις για τους επισκέπτες και δημιούργησαν ένα γιορταστικό κλίμα.

Ευχαριστούμε τους Μουσικούς Ορειβάτες, τους Μουσικούς των Χρωμάτων, το γυμναστήριο Altius, το καλλιτεχνικό εργαστήρι Έκφραση και τη σχολή Mad – Dog Muay - Thai Camp που πρόσφεραν στο κοινό ένα αξέχαστο θέαμα.

Η 4η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ της αγοράς του Κιάτου είναι γεγονός που για άλλη μια φορά σηματοδοτεί την ζωντάνια και την ελκυστικότητα που αυτή έχει προς το καταναλωτικό κοινό. Ο στόχος επετεύχθη: α) ουσιαστική τόνωση του τζίρου των επιχειρήσεων β) ενίσχυση της επισκεψιμότητας της πόλης, γ) προσφορά πραγματικών ευκαιριών στον καταναλωτή.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου ευχαριστεί όλους τους συντελεστές και διαβεβαιώνει ότι δεν σταματά τις επιτυχημένες προσπάθειες με σκοπό την ανάπτυξη της αγοράς και της πόλης.
Δημοσίευση: Αυγούστου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με επιτυχία η 4η "Λευκή Νύχτα" στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator