Αυτοδιοικητική «Βόμβα» Καμπόσου από την Κόρινθο - Video

0Αυτοδιοικητική βόμβα εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών από την πόλη της Κορίνθου που βρέθηκε για να τιμήσει τον Μεγάλο Απόστολό μας, τον ένδοξο Ιδρυτή της Τοπικής μας Εκκλησίας και Πολιούχο Κορίνθου, τον φωτιστή της  Ελλάδος και ολοκλήρου της Οικουμένης Άγιο Παύλο αλλά και στην Ανακήρυξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο σε Επίτιμο Δημότη Κορινθίων στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου ¨ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ¨

Ερωτηθής για τις συνεχής επισκέψεις του σε πόλης της Πελοποννήσου απάντησε στο αν σκέπτεται την υποψηφιότητα του στην περιφέρεια Πελοποννήσου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την δύναμη που του έδωσε ο λαός του Άργους μέσω της δημοσκόπησης ALCO για την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΑ.

Δημοσίευση: Ιουλίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτοδιοικητική «Βόμβα» Καμπόσου από την Κόρινθο - Video"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator