Ο ΚΩΣΤΗΣ ΑΜΠΑΔΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ '06

0Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ '06 ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
Οτι και να πούμε για αυτόν τον αθλητή θα είναι λίγο. Το πάθος του μέσα στο γήπεδο είναι έμπνευση για όλους μας. Το ταλέντο του αλλά και η αφοσίωση του στην Κόρινθο '06, κάθε μέρα δείχνει στους νεώτερους τον δρόμο της αγάπης για το άθλημα αλλά και για την ομάδα στην οποία αισθάνεται κομμάτι του εαυτού του.
Ο Κωστής Αμπαδιωτάκης, ανανέωσε και θα φορά για μία ακόμα χρονιά την φανέλα της ομάδας μας. Η παρουσία του παιδιού αυτού που παίζει για την Κόρινθο είναι για την διοίκηση θεμέλιος λίθος στο κτίσιμο της ομάδας.
Είμαστε σίγουροι ότι φέτος είναι η χρονιά του Κωστή.,
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΩΣΤΗ

Η διοίκηση
Δημοσίευση: Ιουλίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΚΩΣΤΗΣ ΑΜΠΑΔΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ '06"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator