H πιο ευχάριστη είδηση της ημέρας! Συγκεντρώθηκαν 300.000 ευρώ για να πάει o μικρός Νέστορας στη Βοστώνη

0



Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον μικρό Νέστορα από την Θεσσαλονίκη, καθώς συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα χρήματα προκειμένου να νοσηλευτεί στη Βοστώνη.

Σημειώνεται, πως ο μικρός Νέστορας, εξαιτίας μιας σπάνιας μορφής καρδιοπάθειας από την οποία πάσχει, πρέπει να μεταφερθεί στη Βοστώνη, για να νοσηλευτεί σε ερευνητικό κέντρο εξειδικευμένο σε θέματα παιδικής καρδιοχειρουργικής.

Η οικογένειά του απεύθυνε το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα:

«Με μεγάλη συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι

ΜΑΖΙ σας φτάσαμε στο στόχο μας!

Το ποσό έχει συγκεντρωθεί. Θα σας παρακαλέσουμε, όσοι κάνετε ενέργειες / δράσεις συγκέντρωσης χρημάτων, να προχωρήσετε σε κατάθεση άμεσα, ώστε να ενημερωθούμε από τις τράπεζες για το τελικό ποσό που έχει μαζευτεί.

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη χαρά μας!

Από καρδιάς σας ευχαριστούμε!»
Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "H πιο ευχάριστη είδηση της ημέρας! Συγκεντρώθηκαν 300.000 ευρώ για να πάει o μικρός Νέστορας στη Βοστώνη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator