Μας «δουλεύει» ο Μπαλάφας! Με σταμάτησαν στο δρόμο και μου είπαν ότι είμαστε ευεργέτες

2



«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες», επισήμανε σήμερα ο Γιάννης Μπαλάφας προκαλώντας αίσθηση.

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και με αφορμή τη μείωση των εισφορών που πληρώνουν οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες, υποστήριξε πως τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες!

«Σάς λέω γεγονότα, δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες», συμπλήρωσε.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους δικαστικούς/εισαγγελικούς λειτουργούς, εκτιμώντας ότι οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πια τη Δικαιοσύνη.

«Εσείς πιστεύετε ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει όταν δυστυχώς η Δικαιοσύνη είναι στον πάτο της επιλογής των πολιτών; Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής.

Θέλει προσοχή από όλους μας στην κατεύθυνση να μην εξυπηρετούμε άλλου σκοπούς πέρα από την αυστηρή απόδοση και ερμηνεία του νομικού και θεσμικού μας πλαισίου, ίσως κάποιες στιγμές αυτό, στο όνομα κάποιας σκοπιμότητας, μπαίνει δεύτερο», είπε σχετικά.
Δημοσίευση: Ιουλίου 13, 2017

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μας «δουλεύει» ο Μπαλάφας! Με σταμάτησαν στο δρόμο και μου είπαν ότι είμαστε ευεργέτες"
KON MAR είπε...

Συγνώμη, αλλά έχετε σταματήσει να δέχεστε και να δημοσιεύετε σχόλια αναγνωστών στις αναρτήσεις σας;-χθές σας έστειλα δύο,αλλά μάταια...Δεν τίς διαβάζετε ή να υποθέσω ότι υπάρχει κόπτης λογοκρισίας;-Θα ένοιωθα υποχρεωμένος άν με τιμούσατε με μια απάντησή σας ! Το e-mail μου είναι:kmagazino777@gmail.com -Ευχαριστώ...


13 Ιουλίου 2017 στις 12:49 μ.μ.
parakato.gr είπε...

@kon mar
Τα σχόλιά σας δημοσιεύτηκαν σήμερα με μια μικρή καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος. Ευχαριστούμε


13 Ιουλίου 2017 στις 5:24 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator