Δήμος Κορινθίων: "Ουδεμία οικονομική επιβάρυνση σχετικά με το κόστος μεταφοράς των ανακυκλώσιμών υλικών"

0Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νανόπουλου σχετικά με το κόστος μεταφοράς των ανακυκλώσιμών υλικών, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες μας ότι ουδεμία οικονομική επιβάρυνση προκαλείται για το Δήμο Κορινθίων, καθώς το κόστος μεταφοράς καλύπτεται από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.), με βάση τη μεταξύ μας σύμβασης.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμος Κορινθίων θα προβεί σε δημόσιο ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για τη μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών, βάση του οποίου το τελικό πόσο που θα προκύψει θα καλυφθεί πλήρως από την Ε.Ε.Α.Α.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων θα συνεχίσει την συστηματική και συνεχώς αυξανόμενη προσπάθεια της περαιτέρω ενίσχυσης της ανακύκλωσης, όπως άλλωστε αυτό προκύπτει και από τα επίσημα στοιχεία της Ε.Ε.Α.Α. μέχρι σήμερα.

Εκ του γραφείου τύπου

Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Κορινθίων: "Ουδεμία οικονομική επιβάρυνση σχετικά με το κόστος μεταφοράς των ανακυκλώσιμών υλικών""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator