Στην Κω ο Γιώργος Δέδες με το κυβερνητικό κλιμάκιο

0Μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση στην περιοχή

Μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση των 6.4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ 20 χλμ ΒΒΑ της νήσου Κω, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, μετέβησαν άμεσα στο νησί, ο Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γεώργιος Δέδες , ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιος Λέκκας προκειμένου να επιθεωρήσουν και να συντονίσουν τις ενέργειες.

Επίσης, μετέβη κλιμάκιο του Υπουργείου Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, μηχανικοί και ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος με δύο διασωστικούς σκύλους.
Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Κω ο Γιώργος Δέδες με το κυβερνητικό κλιμάκιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator