Φαήλος Κρανιδιώτης: Εύγε στη σθεναρή στάση Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Κοτζιά στο Κυπριακό

0Με άρθρο του στην κυριακάτικη Δημοκρατία, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, συγχαίρει την ελληνική κυβέρνηση για τη στάση της στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς γράφει:

Η Κύπρος είναι πάνω από την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, τον ΣΥΡΙΖΑ, την Νέα Δημοκρατία, πάνω από όλα τα κόμματα, πάνω από κάθε στενό κομματικό στόχο και αντιπολιτευτική ρητορική, πάνω από την ιστορική ιδεολογική διαπάλη της Αριστεράς με την αληθινή Δεξιά και το Κέντρο της Ιστορίας.

Η διασφάλιση της επιβίωσης και δικαίωσης του Κυπριακού Ελληνισμού, η αποτροπή της ολικής τουρκοποίησης, μέχρι οι συνθήκες να μας επιτρέψουν να διεκδικήσουμε την απελευθέρωση, οφείλουμε να είναι πανεθνικός και υπερκομματικός στόχος.

Οι λόγοι είναι εθνικοί, ηθικοί αλλά και κοινής λογικής.

Εάν πέσει το νησί του Ευαγόρα, του Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, του Αυξεντίου, του Τάσου Μάρκου, του Ισαάκ και του Σολωμού, τότε γρήγορα έρχεται και η σειρά της Θράκης και του Αιγαίου.

Την υπερκομματικά εθνική στάση μας την οφείλουμε πρωτίστως στο αίμα των Κυπρίων που αγωνίστηκαν για την Ελευθερία του Έθνους και την Ένωση με την Μάνα και στο αίμα των Ελλαδιτών που έπεσαν πολεμώντας στο πλάι των Κυπρίων συντρόφων τους για την Κύπρο.

Κάθε δίκαιος άνθρωπος που αγαπάει την Πατρίδα και θεωρεί καθήκον του να αντιμάχεται την βαρβαρότητα, βάζει τα εθνικά ζητήματα πάνω από τον «κομματικό πατριωτισμό».

Το κράτος – συμμορία μας βλέπει ενιαία. Από την Β. Ήπειρο και τα Σκόπια, όπου υποθάλπει τον σωβινισμό του Ράμα και των μαϊμού «μακεντόνσκι», και την Θράκη, όπου αλωνίζουν οι μπράβοι της φιδοφωλιάς του Προξενείου, ως την Ελληνική Λίμνη του Αιγαίου και την φυσική προέκταση της ως την Καρπασία, μας θεωρούν ένα πράγμα και έχουν ενιαίο σχέδιο επεκτατισμού.

Εάν πέσει η Κύπρος μέσα από λύση τύπου Ανάν – Απαρτχάϊντ, με διατήρηση εγγυήσεων και παραμονή των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής σε ένα διζωνικό – δικοινοτικό μόρφωμα, με εκ περιτροπής προεδρία και πολίτες 3 και 4 ταχυτήτων δικαιωμάτων, τότε οι Τούρκοι ισλαμοφασίστες θα οδηγήσουν σε αφανισμό την Κυπριακή Δημοκρατία, τους Έλληνες της Κύπρου σε έξοδο και θα ενσωματώσουν στην βάρβαρη εξουσία τους και το υπόλοιπο νησί, δίνοντας τέλος στην παρουσία του Ελληνισμού στο τελευταίο προπύργιο του στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τότε, επειδή το λεκανοπέδιο φράκαρε, η Νέα Λευκωσία, η Νέα Λεμεσός και η Νέα Πάφος, θα πρέπει να χτιστούν κάπου ανάμεσα στην Μαλακάσα και στην Θήβα, ως θλιβερά μνημεία του ψοφοδεϊσμού και της αβελτηρίας μας.

Ενώ οι μνημονιακοί τηλεθεατές καθηλωμένοι τα ακούμπαγαν αγόγγυστα μέσω κινητής τηλεφωνίας στην τουρκική παραγωγή για τους Ντάνους, κάπου στην Κεντρική Ευρώπη, ευτυχώς, κατέρρεαν οι συνομιλίες – εκβιασμός στην Κύπρο.

Παρά τις θλιβερές υποχωρήσεις του Αναστασιάδη, οι Τούρκοι επέμεναν στις εγγυήσεις και στην παραμονή των στρατευμάτων του Αττίλα, τα οποία δια του Τσαβούσογλου μας έτριψαν στα μούτρα πως τα θέλουν για να τα (ξανα) χρησιμοποιήσουν!

Είναι ηθικό χρέος στοιχειώδους ακεραιότητας να βγάλουμε την κομματική φανέλα και να πούμε εύγε στον ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά, και στον Πρωθυπουργό που κράτησαν σθεναρή στάση σε αυτό το ζήτημα και η Κύπρος, χάρις και στην τουρκική αδιαλλαξία, διέφυγε μια λύση αφανισμού και υποταγής.

Έχουμε πλούσια αντζέντα να διαφωνήσουμε και να συγκρουστούμε στο εσωτερικό μέτωπο, από την εθνοαπαδομητική αντισυνταγματική πολιτική στην Παιδεία, την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού από τον ισλαμικό εποικισμό, ως το χάϊδεμα του περιθωρίου, την φασίζουσα δικτατορία των «δικαιωματιστών» της «πολιτικής ορθότητας», ως και την οικονομία. Και συγκρουόμαστε, ιδεολογικά.

Σε ό,τι όμως αφορά τον Κυπριακό Ελληνισμό και κάθε εθνικό θέμα θα στηρίζουμε και επικροτούμε κάθε πράξη, οποιουδήποτε, στην κατεύθυνση της υπεράσπισης του εθνικού συμφέροντος, των Ελλήνων όπου γης και της Ελευθερίας τους.
Δημοσίευση: Ιουλίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φαήλος Κρανιδιώτης: Εύγε στη σθεναρή στάση Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Κοτζιά στο Κυπριακό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator