Παράσταση της Θεατρικής Σκηνής Κορίνθου "ΑΝΕΜΗ" στον Κουταλά - Ήταν μια υπέροχη βραδιά!

0Αισθανθήκαμε εξαιρετική τιμή να δώσουμε  εμείς την πρώτη θεατρική παράσταση που δινόταν ποτέ στον Κουταλά .  Μας είχε προσκαλέσει ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΤΑΛΑ «η Αγία Τριάδα».

Το ακροατήριο, ήταν εξαιρετικό συμμετείχε στην παράσταση με όλη του την ψυχή κι αυτό ήταν που μας χαροποίησε ιδιαίτερα!  Θα θέλαμε να επιστρέψουμε στον Κουταλά με την καινούργια μας παράσταση , περισσότερο γιατί μας εντυπωσίασε η αυθεντικότητα των θεατών.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παράσταση της Θεατρικής Σκηνής Κορίνθου "ΑΝΕΜΗ" στον Κουταλά - Ήταν μια υπέροχη βραδιά! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator