Βαρόμετρο η συμμετοχή Μπίτζιου στην άνετη επικράτηση Τσιχριτζή στις εκλογές της ΕΠΣ Κορινθίας - ΒΙΝΤΕΟ

0Με το εντυπωσιακό 38-19 ο Μιχάλης Τσιχριτζής επικράτησε του Στάθη Γκουρβέλου στις εκλογές της ΕΠΣ Κορινθίας και θα παραμείνει στην προεδρία της, για 3η τετραετία.

Ο νυν πρόεδρος επικράτησε με μεγάλη άνεση, αν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που τις τελευταίες ημέρες μιλούσαν για ντέρμπι.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η συμμετοχή του δραστήριου προέδρου του Χιλιομοδίου Δημήτρη Μπίτζιου ο οποίος δείχνει ότι η σχέση που οικοδομεί με τους πολίτες δεν έχει μόνο τοπικό χαρακτήρα.

Ο Κορινθιακός κόσμος γενικότερα φαίνεται να εκτιμάει όλο και περισσότερο το έργο του και την εν γένει παρουσία του στα κοινά και σε κάθε ευκαιρία του εμπιστεύεται την επιλογή του.

Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βαρόμετρο η συμμετοχή Μπίτζιου στην άνετη επικράτηση Τσιχριτζή στις εκλογές της ΕΠΣ Κορινθίας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator