Ν.Ε.Ο. Κόρινθος-Κιάτο: Ανοίγει ο νέος κόμβος Ζευγολατιού

0



Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής ανοίγει ο νέος κόμβος Ζευγολατιού. Παράλληλα θα λειτουργήσει και το νέο σύστημα διοδίων στην Κορίνθου – Πατρών, στο τμήμα Κόρινθος - Ξυλόκαστρο.

Σε φάση ολοκλήρωσης των έργων βρισκόμαστε στην Ολυμπία Οδό, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών. Μέχρι τέλη Ιουλίου όλα τα μικρά έργα θα έχουν αποπερατωθεί και θα απομένει στα τέλη Αυγούστου να έχει ολοκληρωθεί και ο κόμβος του Ρίου.

Τώρα, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 9 προς Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, θα ανοίξει ο νέος κόμβος Ζευγολατιού και παράλληλα θα τεθεί σε ισχύ το σύστημα διοδίων στον νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών. Η μετάβαση στο νέο σύστημα θα γίνει σταδιακά, αρχής γενομένης από το τμήμα Κόρινθος - Ξυλόκαστρο, όπου:

- η χρέωση στον υφιστάμενο μετωπικό σταθμό του Κιάτου θα γίνεται και στις δύο κατευθύνσεις και

- ξεκινά η λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων στον Κόμβο Ζευγολατιού (χρέωση από/ προς Αθήνα) και στον κόμβο Κιάτου (χρέωση από/προς Πάτρα) με τις ακόλουθες τιμές:


Οι νέοι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Κιάτου και Ζευγολατιού θα λειτουργούν με μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής ή με Χρήση Πομποδέκτη.

Παράλληλα, επεκτείνεται στους ανωτέρω σταθμούς διοδίων το εκπτωτικό πρόγραμμα VALUE, που παρέχει κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60% σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης σε κάθε μετωπικό ή πλευρικό σταθμό.

Σημειώνεται ότι στο τμήμα Ελευσίνα-Κόρινθος δεν υπάρχει καμία αλλαγή, ενώ στο επόμενο διάστημα με την πλήρη εφαρμογή του νέου συστήματος διοδίων (και στο τμήμα Ξυλόκαστρο – Πάτρα) το συνολικό κόστος του διοδίου για τα επιβατικά αυτοκίνητα για το σύνολο των 202 χλμ. (Ελευσίνα- Πάτρα) θα είναι 11,50€.
Δημοσίευση: Ιουλίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν.Ε.Ο. Κόρινθος-Κιάτο: Ανοίγει ο νέος κόμβος Ζευγολατιού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator