ΒΕΛΟ: ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

0


Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ", ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Βραχατίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" διοργάνωσε μια όμορφη "Βραδιά Μοντέρνων Χορών".

Στην εκδήλωση, μαζί με τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Βραχατίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", έλαβαν μέρος: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσσου "ΡΕΑ", ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων "ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ" και ο "Λαογραφικός & Πολιτιστικός Σύλλογος ΒΟΧΑΣ".

Ο κ.Άρης Σταύρου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους θεατές της εκδήλωσης, κάλεσε τον κ.Αννίβα Παπακυριάκο, Δήμαρχο Δήμου Βέλου - Βόχας να απευθύνει έναν χαιρετισμό και στην συνέχεια η κ.Βασιλική Πιτσούνη, Χοροδιδάσκαλοςτου Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", αφού ευχαρίστησε τον διοργανωτή Σύλλογο, τα παιδιά, τους γονείς και όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια, την εμπιστοσύνη και την συνεργασία, παρουσίασε το πρόγραμμα της βραδιάς.

Οι συμμετέχοντες χόρεψαν σε ρυθμούς Σύγχρονου, Μοντέρνου, Merengue, Hip Hop, Tango, Tango Argentino, Cha Cha, Bachata, Rumba, Waltz Dueto και φυσικά, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς όλους, με την απονομή αναμνηστικών "Επαίνων Συμμετοχής", από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Βραχατίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", στους Προέδρους των Συλλόγων που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και ένα μικρό κέρασμα!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΕΛΟ: ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator