Δώστε του ένα υπουργείο βρε παιδιά! Ο Κουβέλης έφτασε στο σημείο να υπερασπίζεται τον Καμμένο

0



Ποιος θα το έλεγε πριν μερικά χρόνια, πως ο Φώτης Κουβέλης με διαδρομή στην προοδευτική Αριστερά θα έφτανε στο σημείο να υπερασπίζεται τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Και όμως ο άλλοτε πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με δηλώσεις του υποστήριξε την απόφαση Τσίπρα να μην αποδεχθεί την πρόταση για εξεταστική που κατέθεσε η ΝΔ μετά τις συνομιλίες του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην εξεταστική επιτροπή που ζητά η ΝΔ για τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, με ισοβίτη για την υπόθεση «Noor1» είπε ο κ.Κουβέλης ότι «το όλο θέμα είναι στη Δικαιοσύνη και δεν χρειάζεται η εξεταστική».

Για τις εξελίξεις στην χώρα δήλωσε στο ραδιόφωνο «24/7» ο Φώτης Κουβέλης «Περιμένω μετά τη συμφωνία στο Eurogroup η χώρα πρέπει να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς στην ανάπτυξη» και πρόσθεσε ότι η συμφωνία πρέπει να κάνει πράξη και αυτό που είπε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, ότι δεν θα καταβάλλονται τόκοι για 15 χρόνια.

Αναφερόμενος στις συνεργασίες, είπε ότι σε όλη την Ευρώπη, ενισχύεται ο προοδευτικός πόλος απέναντι στον συντηρητισμό που μας γυρίζει πίσω και αφήνει στο περιθώριο μεγάλα τμήματα πολιτών. «Αυτό πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα» σημείωσε και πρόσθεσε πως πρέπει να διευρυνθεί ο προοδευτικός χώρος και να αναζητηθούν συμμαχίες στηριγμένες σε προγραμματικές συμφωνίες.

Σημείωσε ότι το συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. αντί να αναδειχθούν απόψεις σύγκλησης, αναδείχτηκαν αυτές που οδηγούν στη συνεργασία με τον συντηρητικό χώρο.

Για την υπόθεση Παπαντωνίου είπε ότι «με το άθλιο άρθρο 83 του Συντάγματος, διαγράφηκε η απιστία» και πρόσθεσε ότι η Βουλή ορθώς έστειλε την υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη.
Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δώστε του ένα υπουργείο βρε παιδιά! Ο Κουβέλης έφτασε στο σημείο να υπερασπίζεται τον Καμμένο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator