Αποκλεισμός της Παράταξης Πιέτρη από δημοσκόπηση στον Δήμο Κορινθίων

0



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στην παρουσίαση δημοσκόπησης για τον Δήμο Κορινθίων, που διενεργήθηκε από την Marc για την εφημερίδα "Σήμερα", υπήρξε αποκλεισμός της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης "Κόρινθος 2014-2019" και του Επικεφαλής της Τιμολέοντος Πιέτρη.

Η Παράταξη παρά την πρόωρη απώλεια του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Πιέτρη, με την ανάληψη των καθηκόντων από τον κο Τιμολέοντα Πιέτρη ανασυντάχθηκε, πρόσθεσε νέα μέλη, ανοίχθηκε στην κοινωνία, εκπροσωπώντας την ανανέωση και το νέο στα δημοτικά πράγματα, ασκώντας σοβαρή και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση.

Στην δημοσκόπηση λοιπόν, η δημοτική Παράταξη "Κόρινθος 2014-2019" δεν μετρήθηκε στην πρόθεση ψήφου και ο κος Πιέτρης δεν συμπεριλήφθηκε ούτε στην δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ούτε και στην λίστα με τους πιθανούς υποψήφιους δημάρχους ως εν ενεργεία επικεφαλής παράταξης.

Κατανοούμε την δύσκολη θέση στην οποία θα έρχονταν ορισμένοι:

α. εάν η παράταξή μας εμφανίζονταν με διψήφιο ποσοστό αποτελώντας διαμορφωτή της νέας δημοτικής αρχής με την εφαρμογή του νόμου της απλής αναλογικής

και β. εάν η παράταξη περνούσε στον δεύτερο γύρο και θέτονταν οι ερωτήσεις προτίμησης μεταξύ των κυρίων Πνευματικού - Πιέτρη ή Νανόπουλου - Πιέτρη.

Για την ιστορία, πρώτη αναδεικνύεται η αδιευκρίνιστη ψήφος με 36,9% (άκυρο, λευκό, αποχή, αναποφάσιστοι, δεν απαντώ) 29,8% ο κος Πνευματικός, 27,4% ο κος Νανόπουλος, 3,1% ο κος Ψηλογιαννόπουλος και 2,8% ο κος Καρακάσης.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη "Κόρινθος 2014-2019"
Δ Αδειμάντου 41 & Eθνικής Αντιστάσεως, 20 131 Κόρινθος
Τ 27410 75570 | F 27410 75571 | S korinthos2014.wordpress.com
Δημοσίευση: Ιουλίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποκλεισμός της Παράταξης Πιέτρη από δημοσκόπηση στον Δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator