Κόρινθος '06: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0Θέλουμε να συγχαρούμε τον κ.Μιχάλη Τσιχριτζή για την μεγάλη του νίκη στις χθεσινές εκλογές της Ενωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας.Ευχόμαστε στον ίδιο και το νεοκλεγέν συμβούλιο του, να δουλέψουν για την αναγέννηση όπως διακήρυξαν του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Η Κόρινθος '06, στήριξε την υποψηφιότητα του κ.Στάθη Γκουρβέλου με λόγους και αιτίες.

Είμαστε μία ομάδα που μέσα και έξω απο τα γήπεδα διεκδικούσαμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, ισονομία σε όλα, ίσα σφυρίγματα απο την διαιτησία και ίσες ευκαιρίες σε όλες τις ομάδες. Διεκδικούσαμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο να παίζετε μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου και μόνο σε αυτές.

Η Κόρινθος '06 επενδύει κάθε χρόνο για την ανάπτυξη της ακαδημιών της, για την βελτιστοποίηση της υλικοτεχνικής υποδομής σε όλα τα τμήματα της και σε αθλητές που αγαπούν και σέβονται το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Το ίδιο θα κάνουμε και στη νέα σεζόν, επενδύοντας σε Κορίνθιους ποδοσφαιριστές αλλά και σε ανθρώπους που έχουν τιμήσει τα γήπεδα μας.

Δεν ζητήσαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε καμία ειδική μεταχείριση.

Οτι αξίζουμε θα το πάρουμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ

Η Διοίκηση

Κόρινθος '06
Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κόρινθος '06: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator