Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΡΙΝΙΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ '06

0Ο Γιώργος Βορινιώτης απο σήμερα ανήκει στην οικογένεια της Κορίνθου '06.

Ο πολύ γνωστός σε όλή την Ελλάδα ποδοσφαιριστής, που έκανε μεγάλή καριέρα στην Κόρινθο, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πέλοπα Κιάτου,τον Παγκορινθιακό, την Ελλάδα Βέλου και σε άλλες ομάδες,κρεμά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αναλαμβάνει νευραλγικό πόστο στην ομάδα μας.

Η Κόρινθος '06, φέτος δεν γίνεται μόνο αμιγώς Κορινθιακή αλλά οργανώνεται σε όλους τους τομείς με τρόπο επαγγελματικό.
Ο Γιώργος Βορινιώτης, γνωστός για την αξία του, το πάθος για το ποδόσφαιρο και τον σεβασμό του στους ποδοσφαιριστές συμφώνησε με τον πρόεδρο κ.Δημήτρη Μπινιάρη και αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας,έχοντας την πλήρη ευθύνη για τον τομέα του.
Στον κ.Βορινιώτη είχαμε προτείνει και την περασμένη σεζόν να συνεργαστεί μαζί μας αλλά δεν είχε έλθει ο καιρός.
Αμέσως μετά την συνάντηση του με τον πρόεδρο μας ο Γιώργος Βορινιώτης δήλωσε:
"Είναι τιμή για μένα η πρόταση που μου έκανε ο πρόεδρος κ.Δημήτρης Μπινιάρης. Φέτος δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή την μεγάλη πρόκληση και πλέον ανήκω ψυχή και σώματι στην ομάδα Κόρινθος '06. Στήνουμε απο την αρχή μία ΜΕΓΑΛΗ ομάδα που οι φιλοδοξίες της δεν έχουν κορυφή. Θα δουλέψουμε πολύ για να δικαιώσουμε τις προσπάθειες που κάνει ο Πρόεδρος μας αλλά και τους Κορίνθιους φιλάθλους. Ευχαριστώ πολύ τον κ.Δημήτρη Μπινιάρη που είναι ένας πραγματικός κύριος που μου δίνει την δυνατότητα να δουλέψω μαζί του για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και να οδηγήσουμε την Κόρινθο εκεί που της αξίζει.Και τώρα δουλειά-δουλειά-δουλειά."
ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
Η διοίκηση
Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΡΙΝΙΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ '06"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator