Ολομέτωπη επίθεση Κρανιδιώτη στα Gay Pride: «Κατ’ επάγγελμα ακτιβιστές που έχουν εφεύρει 62 φύλα»

0Κεραυνούς στα Gay Pride εξαπολύει ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης με άρθρο του στην εφημερίδα Δημοκρατία.

Ο δεξιός πολιτικός, αφού ξεχωρίζει από την κριτική του τους ομοφυλόφιλους συμπολίτες μας που εκτιμώνται για «την τιμιότητα, την καλοσύνη, την επαγγελματική, καλλιτεχνική ή πολιτική ικανότητά τους, και όχι ανάλογα με τα γούστα τους στο κρεβάτι», εξαπολύει δριμεία επίθεση στους «κατ’ επάγγελμα ακτιβιστές» που έχουν «εφεύρει 62 φύλα» και με «γκεμπελική, άκρως φασιστική μέθοδο σίγασης κάθε κριτικής προς όλον αυτόν τον συρφετό γελοίων ιδεών και στρατευμένων ακτιβιστών, μετατρέπουν το ιερό πρόσωπο κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως σεξουαλικής ταυτότητας, σε καρικατούρα αχρείαστης πρόκλησης».

Γνωστός ο Φαήλος Κρανιδιώτης για τη δριμεία κριτική του στη λεγόμενη «πολιτική ορθότητα», αναμένεται για μια ακόμη φορά να προκαλέσει αντιδράσεις από τους κύκλους εκείνους που διαφωνούν με τις απόψεις του.

Διαβάστε το άρθρο του Φ. Κρανιδιώτη με τίτλο «Προκλητική εμφάνιση, γκεμπελικές απόψεις»:

Τι μας λείπει, αδέρφια, στη μνημονιακή Ελλάδα της υπογεννητικότητας, της μαζικής μετανάστευσης των νέων, όπου η ανέχεια σέρνεται πια στους δρόμους;

Λύσαμε τα προβλήματα των μανάδων που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους; Ορίσαμε ημέρα τιμής και στήριξης της Ελληνίδας μάνας εν γένει;

Διότι μόνο οι μανάδες γεννούν Ελληνες στη χώρα όπου από το 2011 οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις.

Βγήκαμε στους δρόμους με χορηγούς τους κραταιούς της οικονομίας και το κράτος για να πορευτούμε με αξιοπρέπεια για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας, πυρήνα του έθνους και της κοινωνίας, στηρίγματος των άνεργων παιδιών και των ηλικιωμένων; Τίποτε από αυτά.

Μήπως ιδιώτες και κρατικοί χορηγοί ξηλώθηκαν για μια πανελλήνια ημέρα κατά της φονικής για τη γλώσσα μας χρήσης των greeklish; Μπα…

Αυτό που μας έλειπε είναι φορείς του κράτους, όπως ο Δήμος της πολυκατουρημένης Αθήνας του Καμίνη (μυρίστε την στο κέντρο), η κρατική τηλεόραση και ιδιωτικές εταιρίες, αλλά και η Πρεσβεία -μία είναι η Πρεσβεία- να χρηματοδοτήσουν το Athens Pride.

Για άλλη μια φορά θα φάμε στη μάπα στρας, φτερά, ημίγυμνους ή και γυμνούς ανθρώπους κάθε απόχρωσης της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, οι οποίοι, με σύνθημα «Είναι Παιδεία» (!), όπως λένε οι αφίσες που βλέπουμε σε στάσεις λεωφορείων, θα μας τρίψουν στα μούτρα τα κέφια τους, προκαλώντας στα άκρα με την εμφάνιση και τη συμπεριφορά τους την προσοχή μας, ώστε να «εξοικειωθούμε» με αυτό που ούτως ή άλλως γνωρίζουμε και για το οποίο η πλειονότητα δεν δίνει δεκάρα.

Αδιαφορούμε, διότι δεν αρνούμαστε τη φιλία, την επαγγελματική συνεργασία, την επιλογή όποιου έργου ενός δημιουργού, λόγω της σεξουαλικής ταυτότητάς του/της.

Επιλέγουμε να δίνουμε την εκτίμηση ή την απαρέσκειά μας στους ανθρώπους με βάση την τιμιότητα, την καλοσύνη, την επαγγελματική, καλλιτεχνική ή πολιτική ικανότητά τους, και όχι ανάλογα με τα γούστα τους στο κρεβάτι.

Είχαμε και έχουμε μεγάλους καλλιτέχνες, πολιτικούς, επιστήμονες ομοφυλοφίλους, όπως προφανώς υπάρχουν και εργάτες ή αγρότες.

Οπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι θέλουν αναγνώριση για αυτές τις ιδιότητές τους, για την αληθινή ανθρώπινη και πνευματική αξία τους, για τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους, για τις αρετές τους. Και η σεξουαλική ταυτότητα ενός ομοφυλοφίλου ή μη δεν είναι αρετή. Δεν μας ενδιαφέρει.

Γνωρίζω αρκετούς τέτοιους ανθρώπους, που έχουν άλλη σεξουαλική ταυτότητα από εμάς, τους πολλούς, οι οποίοι ποτέ δεν θα συμμετείχαν σε εκδηλώσεις πρόκλησης και αυτογελοιοποίησης.

Αντίθετα, οι πλέον μαχητικοί/ές από αυτούς που έχουν αναγάγει σε σκοπό ζωής τέτοιες φασίζουσες ανοησίες είναι σχεδόν επαγγελματίες του gay «κινήματος».

Ο κόσμος τούς ξέρει μόνο από αυτόν τον ευτράπελο ακτιβισμό -χάριν και διά του οποίου έχουν εφευρεθεί περί τα… 62 (!) φύλα, ψεκασμένες θεωρίες για δίχρονους και πεντάχρονους τρανς και άλλα «πολιτικά ορθά» καλαμπαλίκια- και συχνά αγνοεί την επιστημονική ή επαγγελματική ιδιότητά τους.

Με όλα αυτά θα γελούσαμε, αν δεν ξοδευόταν και μπόλικο κρατικό χρήμα για την ολοκληρωτική προβολή και επιβολή τους, με συμμετοχή δυστυχώς και σπουδαίων πνευματικών ιδρυμάτων, τα οποία χρέος έχουν την πνευματική εξύψωση της κοινωνίας και όχι την προπαγάνδα της παρακμής και της φαιδρότητας. Κραυγαλέο παράδειγμα, η «εβδομάδα έμφυλων ταυτοτήτων» στα σχολεία.

Το πλέον εξοργιστικό όλων είναι η γκεμπελική, άκρως φασιστική μέθοδος σίγασης κάθε κριτικής προς όλον αυτόν τον συρφετό γελοίων ιδεών και στρατευμένων ακτιβιστών, που μετατρέπουν το ιερό πρόσωπο κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως σεξουαλικής ταυτότητας, σε καρικατούρα αχρείαστης πρόκλησης.

Τα φασίζοντα όπλα των ελάχιστων επαγγελματιών ακτιβιστών και των δημοσιογράφων ζηλωτών απέναντι στην αντιφρονούσα πλειονότητα είναι δύο: Αν διαφωνείς και δεν αποδέχεσαι με σκυμμένο κεφάλι όλη την «πολιτικά ορθή» γελοιότητα ενός ανύπαρκτου ζητήματος, τότε είσαι ή «κρυφή αδερφή» ή «φασίστας». Θα είχε πλάκα, αν δεν τους πληρώναμε και από πάνω.

Οσους χορηγούς όμως κι αν βρουν, όση προπαγάνδα κι αν κάνουν οι κατ’ επάγγελμα ακτιβιστές, δεν θα μπορέσουν ποτέ να μας απαντήσουν στο απλό ερώτημα: Για ποιο πράγμα ακριβώς είστε περήφανοι, ρε παιδιά;

Φαήλος Κρανιδιώτης
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ολομέτωπη επίθεση Κρανιδιώτη στα Gay Pride: «Κατ’ επάγγελμα ακτιβιστές που έχουν εφεύρει 62 φύλα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator