ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ: Τοποθετούν μνημείο εντός του Ραδιομεγάρου για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια του αγώνα για την ΕΡΤ

0


«Χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια του αγώνα για την ΕΡΤ».
Αυτά έλεγε η Κωνσταντοπούλου τον Απρίλιο του 2015. Μιλάμε για παραλογισμό!
Και αυτός ο παραλογισμός συνεχίζεται σήμερα.
Τοποθετούν μνημείο εντός του προαυλίου του Ραδιομεγάρου. Και ο λόγος;
«Χρέος όλων μας είναι να θυμόμαστε τους αγώνες για τα ιδανικά τους και την αιτία που έγιναν και να τιμούμε όλους αυτούς που τα έδωσαν όλα γι’ αυτό τον αγώνα, ορισμένοι ακόμα και τη ζωή τους.» (http://www.typologies.gr/apokalyptiria-mnimiou-gia-ton-agona-ton-ergazomenon-stin-ert/)
Ποιοι έδωσαν τη ζωή τους για την ΕΡΤ;
Πρόκειται για έναν μύθο -τότε έγινε αντικείμενο πλάκας και τρολαρίσματος- που ξεκίνησε από την Κωνσταντοπούλου, πέρασε στη Ραχήλ Μακρή και σήμερα χτίζεται μνημείο στο όνομά του.

Ας θυμηθούμε όμως τι έλεγε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης, τότε που ανέβαζε τους «νεκρούς της ΕΡΤ» στους 19:
«Ένας εργαζόμενος, φέρνοντας κασέτες στην ΕΡΤ, πέρασε το δρόμο και τον χτύπησε αυτοκίνητο. Πάνω στον αγώνα ήταν. Αν δεν υπήρχε αγώνας δεν θα ερχόταν εδώ. Άλλος πέθανε στα σκαλιά στη συναυλία. Μόλις τελείωσε η συναυλία τον έπιασε η καρδιά του… από το άγχος… το στρες… και την πίεση που υπήρχε.» (πηγή: https://youtu.be/50ye9MbPakc?t=6m43s )

Πάνω κάτω, με τέτοιες γελοίες περιγραφές βάπτισαν ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους «νεκρούς της ΕΡΤ». Επειδή πέθαναν «κατά την διάρκεια του αγώνα».
Με άλλα λόγια, έκαναν την ανθρώπινη τραγωδία, κωμωδία.
Είναι αδίστακτοι.

Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ: Τοποθετούν μνημείο εντός του Ραδιομεγάρου για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια του αγώνα για την ΕΡΤ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator