Η καθεστωτική αντίληψη περί εξουσίας του Δημήτρη Κωστούρου και τα λογύδρια στα πανηγύρια της Αγίας Τριάδας - ΒΙΝΤΕΟ

0Φαίνεται ότι ο Δημήτρης Κωστούρος στην προσπάθεια του να ισορροπήσει καταστάσεις μέσα στο συνδυασμό του, να ικανοποιήσει όλο και περισσότερους που περιμένουν μερίδιο της εξουσίας, να αντιμετωπίσει όσους προσδοκούν κομμάτι από την πίτα του Δημοτικού χρήματος που μοιράζεται για διάφορες εκδηλώσεις, αφού κανένα έργο δεν έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό στην περιοχή μας, "έχει χάσει τα ζύγια του" που λέμε...

Από την άλλη, τα ερωτήματα για τη σπατάλη που γίνεται, με αφορμή τις εκδηλώσεις, αποτελούν πλέον καθημερινή συζήτηση μεταξύ των πολιτών του Δήμου μας.

Κανείς δεν είναι κατά των εκδηλώσεων, εκτός κάποιων ακραίων περιπτώσεων, επομένως κύριε Δήμαρχε μη θολώνετε τα νερά, όμως όλοι είναι εναντίον της σπατάλης που γίνεται με αφορμή τις εκδηλώσεις και για τα χρήματα που χάνονται αντί να πάνε σε χρήσιμα έργα ή για να απαλύνουν τους ασθενέστερους οικονομικά συμπολίτες.

Ο περισσότερος κόσμος και κυρίως τα κατώτερα οικονομικά στρώματα, που δεν έχουν πλέον οικονομικές αντοχές, που έχουν εξαντλήσει κάθε κομπόδεμα που διέθεταν και ζουν γλύφοντας τις σάρκες τους, όταν ακούνε για μενού 38 Ευρώ και τραπεζώματα σε μαγαζιά Συμβούλων και 30 έως 50 σουβλάκια να αντιστοιχούν σε κάθε επισκέπτη στην Καραθώνα την Πρωτομαγιά, όταν Αντιδήμαρχοι πρωτοστατούν στη σπατάλη, όταν έχουν περάσει τρεις μήνες και ο κύριος Παπαποστόλου δεν έχει δώσει λογαριασμό για το φετινό Μαραθώνιο, για τους παλιούς ούτε λόγος, και τόσα άλλα, είναι δυνατόν αυτός ο κόσμος να μένει απαθής;

Κατάλαβε τη δυσφορία ο Δήμαρχος και προσπάθησε στη γιορτή της Αγίας Τριάδας, στην Πρόνοια και την Αγία Τριάδα, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μίλησε πάλι για λάσπη, για μιζέρια, για ερωτηματικά που αφήνουν σκιές, μετατρέποντας μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις σε προπαγανδιστικές προεκλογικές φιέστες και βήμα επίθεσης, ανώνυμα πάντα, σε όποιους τολμούν να ρωτούν και να ζητούν δημόσια διευκρινήσεις...

Δε μου κάνει εντύπωση, είναι προφανές και από πλείστες προηγούμενες αντιδράσεις του, ότι έχει μια ιδιαίτερη αντίληψη περί δημοκρατίας.

Αποκορύφωμα αυτό που είπε στην πρώτη Αγία Τριάδα ότι "όποιος από σας έχει κάποια αμφιβολία, -για τη διαχείριση του Δημοτικού χρήματος- να έρθει να με βρει" και στη συνέχεια στη δεύτερη Αγία Τριάδα, "αν κάποιος θεωρεί ότι κάτι γίνεται λάθος... το γραφείο είναι πάντα ανοιχτό και μπορεί να έρθει..."

Η διαχείριση του Δημόσιου χρήματος και ο έλεγχος, δεν είναι ιδιωτική υπόθεση, δεν είναι προσωπικό θέμα κύριε Δήμαρχε, δεν αρκεί να λέτε ότι διαχειρίζεστε τα χρήματα των Δημοτών με τον καλύτερο τρόπο, πρέπει και να το αποδεικνύεται συνεχώς.

Για να σοβαρευτούμε, η δημοκρατία κύριε Κωστούρο, δε λειτουργεί σε γραφεία με ανοιχτές ή κλειστές πόρτες, η δημοκρατία λειτουργεί με δημόσιο διάλογο, ερωτήσεις, απαντήσεις, θέσεις και κριτική, έχει νομικούς και ηθικούς κανόνες.

Ένας απ' αυτούς είναι και το δικαίωμα μου να ρωτάω, αν εσείς έχετε επιλέξει να μην απαντάτε δικό σας δικαίωμα... Μόνο που όπως διαπιστώνετε, πολλοί συμπολίτες έχουν τα ίδια ερωτήματα...

Η δική σας συμπεριφορά δημιουργεί φήμες και ερωτηματικά... Όχι τα ερωτήματα των πολιτών και του Prefadorou...

Απόσπασμα από τις ομιλίες του Δημάρχου, στις παράλληλες εκδηλώσεις στις δύο Άγιες Τριάδες του Δήμου μας:Prefadoros
Υ.Γ. Πάντως ο Δήμαρχος μας είναι πολύ προχωρημένος, διαθέτει εκτός από βιντεοσκόπο και μόνιμο φωτογράφο, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες...Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η καθεστωτική αντίληψη περί εξουσίας του Δημήτρη Κωστούρου και τα λογύδρια στα πανηγύρια της Αγίας Τριάδας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator