Οι φίλοι φαίνονται στο ύστατο χαίρε

0



Κηδεία Κ.Μητσοτάκη

Λεγεται ότι στην ύστατη στιγμή, την ώρα του τελευταίου αντίο, μπορείς να μετρήσεις τους καλούς φίλους του μεταστάντος. Στο ξεπροβόδισμα του μεγάλου πολιτικού άνδρα της Κρήτης, που με σοφία φρόντισε όχι μόνο τα της ταφής του, αλλά και της διαδοχής όχι μόνο του ίδιου αλλά και του διαδόχου του, ξεχωρίσαμε τον πρέσβη της Σερβίας Ντούσαν Σπασόγεβιτς , αλλά και την αντιπροσωπεία των Φιλιππίνων, που βρέθηκε κυριολεκτικά στην πρώτη σειρά , την ώρα του «ύστατου χαίρε» μην μπορώντας να κρύψει τη συντριβή της , συμπάσχοντας με τα μέλη της οικογένειας… του «Ψηλορείτη».

Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι φίλοι φαίνονται στο ύστατο χαίρε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator