ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Ελεγκτικό Συνέδριο κρίνουν το δικαίωμα στη δουλειά αντισυνταγματικό

0ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από μήνες κοροϊδίας οι μάσκες έπεσαν και από κοινού συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Ελεγκτικό Συνέδριο (κρατικός μηχανισμός) κρίνουν το δικαίωμα στη δουλειά αντισυνταγματικό.

Αυτό έρχεται να ‘κουμπώσει’ στην στάση κάποιων δημάρχων που επί μήνες αρνήθηκαν την αυτοδίκαιη παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων, καθώς επίσης και στις δικαστικές αποφάσεις που ‘εκτελούσαν’ εν ψυχρώ το δικαίωμα στην εργασία.

Ο δρόμος για τις ιδιωτικοποιήσεις ανοίγει διάπλατα και πλησιάσει η ώρα που θα ζητηθεί από τους εργαζομένους να εργαστούν με συνθήκες γαλέρας στους ιδιώτες.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Απαιτούμε από την κυβέρνηση:

-          ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ
-          Να φέρει άμεσα στη Βουλή τη νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσαν οι Επιτροπές Αγώνα Συμβασιούχων απ’ όλη την Ελλάδα για ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Γιατί το δικαίωμά μας στη ζωή με αξιοπρέπεια δεν το διαπραγματευόμαστε!
Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Ελεγκτικό Συνέδριο κρίνουν το δικαίωμα στη δουλειά αντισυνταγματικό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator