Εγκληματικότητα αλά ελληνικά!

0



Η χώρα μας, από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της ανάληψης της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, μετρά αναρίθμητες επικοινωνιακές πληγές. Ο μοιραίος πρωθυπουργός του Μνημονίου, που έριξε την εθνική κυριαρχία μας στην πυρά της τρόικας, συνέδεσε το όνομά του και με μία πρωτοφανή καμπάνια δυσφήμησης της Ελλάδας.

Από τη στιγμή που ξεστόμισε ότι στην Ελλάδα η διαφθορά εκτείνεται από την κορυφή έως τη βάση της κοινωνίας, η πατρίδα μας άρχισε να χάνει με ταχύτατους ρυθμούς την υπεραξία της αίγλης που της είχε προσφέρει η συμμετοχή της στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Πόλεμο της Κορέας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, μεταξύ άλλων, πρέπει να λογοδοτήσει και για το πόσο συκοφάντησε το ελληνικό έθνος, το οποίο είχε ψηφιστεί για να υπερασπίσει. Αυτή η συκοφαντική εκστρατεία που άρχισε με τον Παπανδρέου και συνεχίστηκε μεθοδικά από τους Γερμανούς έχει αποφέρει καρπούς. Ολοι τους είναι δηλητηριώδεις και επιβλαβείς για τους πολίτες.

Ενώ η λέξη «Ελλην» είχε συνδεθεί με τις έννοιες, τις αξίες και τις ιδέες του ανθρωπισμού, του ηρωισμού, της αλληλεγγύης και του φιλότιμου, τώρα ο πρώτοι συνειρμοί στο άκουσμά της είναι αρνητικοί. Η Ελλάδα τώρα έχει τη φήμη μιας αποικίας χρέους και ενός ξέφραγου αμπελιού, όπου όποιος θέλει μπαίνει, «αλέθει» κι αλεστικά δεν δίνει.

Ολοι οι αλλοδαποί, λαθρομετανάστες και μη, δηλώνουν «πρόσφυγες» ώστε να απολαμβάνουν όλων των προνομίων και της ειδικής μεταχείρισης που προβλέπονται από τη διεθνή νομοθεσία, ενώ η εγκληματικότητα ελέγχεται μόνο λόγω των υπεράνθρωπων προσπαθειών των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, που ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους έχοντας απέναντι και τους παραβατικούς αλλά και το ίδιο το διαλυμένο κράτος.

Η εικόνα της διάλυσης έχει εμπεδωθεί σε τέτοιο βαθμό στα κυκλώματα του εγκλήματος, ώστε κλιμάκια των καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας ταξίδεψαν μέχρι εδώ για να κλέψουν ιατρικά μηχανήματα. Η Ελληνική Αστυνομία ξεδιάλυνε την υπόθεση και μερικά από τα κλαπέντα μηχανήματα εντοπίστηκαν στην... Μπογκοτά!

Αυτή η κατάσταση δεν τιμά τη χώρα μας και πρέπει επειγόντως να αντιμετωπιστεί.

Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εγκληματικότητα αλά ελληνικά!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator