ΤΟ "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ" ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: "Ο κ. Παπανικολάου δεν πάτησε ποτέ τα ποδαράκια του σε μια δημοτική συνεδρίαση και είναι άσχετος με τα προβλήματα της Γλυφάδας"

0Δήμος Γλυφάδας: Κάποιοι στην Κόρινθο που θέλουν να διοικήσουν και την πόλη την έχουν σαν παράδειγμα γιατί ο δήμαρχος Γλυφάδας είναι παιδί από τον ίδιο κομματικό σωλήνα.

Δείτε την άλλη άποψη:

Ο Δήμος Γλυφάδας πορνείο επί διοικήσεως ΝΔ

Δήμος Γλυφάδας: Τρία χρόνια Δημοτικά συμβούλια παρανομώντας κατά των δημοτών

Η δημοτική αρχή επί τρία χρόνια παρανομεί στις σύννομες αιτήσεις μας


Γλυφάδα: Το σκάνδαλο Αλεξίου με τα φυτά εκ Βραζιλίας 1,5 εκ. ευρώ
...και πολλά άλλα εδώ


Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ" ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: "Ο κ. Παπανικολάου δεν πάτησε ποτέ τα ποδαράκια του σε μια δημοτική συνεδρίαση και είναι άσχετος με τα προβλήματα της Γλυφάδας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator