Συλλεκτικό ΒΙΝΤΕΟ: Όταν δεν ενοχλούσε την Ζωή Κωνσταντοπούλου η παρουσία του Γερμανού πρέσβη στο Δίστομο

0Σάλος δημιουργήθηκε πριν λίγες μέρες, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν άφησε τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη των θυμάτων του Διστόμου και στην συνέχεια ο Μανώλης Γλέζος τον πήρε από το χέρι για να πραγματοποιήσει την συμβολική κίνησή του.

Η πράξη της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά πριν 2 χρόνια σε αντίστοιχη εκδήλωση μνήμης, πάλι στο Δίστομο, υπήρχε πάλι επίσημη Γερμανική παρουσία, αλλά Ζωή Κωσταντοπούλου, πορεύτηκε μαζί με την ομάδα AK DISTOMΟ από την Γερμανία, χωρίς να έχει κάποια αντίδραση.

Επίσης, σαν πρόεδρος της βουλής παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης της Μεγαλόπολης και εκεί το επίσημο Γερμανικό κράτος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, και στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της πρεσβείας μίλησε από μικροφώνου στην εκδήλωση… όμως πάλι η ίδια δεν αντέδρασε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συλλεκτικό ΒΙΝΤΕΟ: Όταν δεν ενοχλούσε την Ζωή Κωνσταντοπούλου η παρουσία του Γερμανού πρέσβη στο Δίστομο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator